Alman medyası çirkinleşti... Hedef yine Erdoğan!

Başbakan'ın Almanya’ya yapacağı ziyaret öncesi Alman medyasında başlatılan aleyhte kampanya, şimdi de Erdoğan’ın mart veya nisan aylarında yapacağı ziyaret için başlatıldı.

Alman medyası çirkinleşti... Hedef yine Erdoğan!
Alman medyası çirkinleşti... Hedef yine Erdoğan!
GİRİŞ 20.02.2017 12:54 GÜNCELLEME 20.02.2017 12:59
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Die Welt Gazetesine açıklamalarda bulunan Sol Parti Federal Meclis Grup Başkanı Sahra Wagenknecht, Başbakan Binali Yıldırım’ın Oberhausende düzenlediği mitingin, Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan’a boyun eğdiği jestlerin bir devamı olduğunu  ifade etti. Wagenknecht, federal hükümetin Almanya’da bu tür mitinglere izin vererek "İslamcı bir diktatörlüğe kampanya yapma imkanı sunduğunu” savundu.

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti Uyum Bakanı Rainer Schmeltzer, Kölner Stadt-Aneiger Gazetesine yaptığı açıklamada, en çok Türk vatandaşının eyaletlerinde yaşadığı için Erdoğan’ın düzenleyeceği mitingin kendi eyaletlerinde olacağını dikkate aldıklarını belirterek, "Kuzey Ren Vestfalya eyaletinde bölünmeyi körükleyecek bu tür etkinliklerin toplumumuza uzanması istemiyor, bu durumu büyük endişeyle takip ediyoruz" diyerek, federal hükümetin diplomatik yollardan harekete geçmesini istedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • Cevdet Yılmaz 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada yasayan milyonlarca Turk eger bu edpsizlere Turkiyeye ve Turk insanina yapilan alcaklara gereken cevabi veremiyorsa yasal yollardan ellerinden geleni yapamiyorsa yazik.
    Cevapla
  • bekir cizmeci 7 yıl önce Şikayet Et
    Almanya mum yakip kendi derdine yansin..Yahudinin,siyonistin elinde oyuncak olmus.PKK yi koruyacak kadar mantikdan uzaklasip fanatiklesmis.Iki gunde koca avrupayi cigneyen almanya bu mu?Hadi canim sende..
    Cevapla
  • metin 7 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki doğru yoldayız
    Cevapla
  • yenice 7 yıl önce Şikayet Et
    adamların kuyruğuna basıyoruz, eğer bunlar böyle bağırıyorsa, biz doğru yoldayız. yürü be Türkiye, RTE
    Cevapla
  • ABD 7 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin avrupadaki gizli ortağı. Almanya savaştan yeni çıkmış bütün ekonomi batmış ama nasıl oluyorsa Japonya gibi birden dünyanın en güçlü ülkeleri oluyorlar. Savaştan mağlup ayrılmış Almanyanın ve Japonyanın bu kadar güçlenmesi Abd deki siyonist güçler sayesinde olmuştur.
    Cevapla
  • sami 7 yıl önce Şikayet Et
    tek cevap,,,calisarak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak