Bannon: Türkiye ABD için en büyük tehlike!

ABD Başkanı Donald Trump'ın önde gelen danışmanlarından Bannon, Türkiye’nin ABD için en büyük tehlike olduğunu iddia etti.

Bannon: Türkiye ABD için en büyük tehlike!
Bannon: Türkiye ABD için en büyük tehlike!
GİRİŞ 29.10.2017 23:12 GÜNCELLEME 29.10.2017 23:13
Bu Habere 215 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın önde gelen danışmanlarından ve eski Beyaz Saray Başstratejisti olan Steve Bannon, Kuzey Kore’nin yanı sıra insanların dikkat etmeleri gereken en az iki tehlikeli durumun daha bulunduğunu söyledi.

"ABD İÇİN EN BÜYÜK TEHLİKE TÜRKİYE"

Al Awsat'ta yer alan habere göre, Daphne Barak’a konuşan Bannon “Türkiye bizim (ABD) için en büyük tehlike” ifadelerini kullanan Bannon, “(Komşusu) İran’ın yakınında bile değil… Hayır! Erdoğan yönetimi altında, Türkiye’de neler olup bittiğini iyi okuyamıyoruz” ifadelerini kullandı.

"KATAR KUZEY KORE KADAR TEHLİKELİ"

Bir sonraki ‘küresel savaşın’ da Katar’a karşı olacağını iddia eden Bannon, “Katar’a yönelik Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Mısır ve Suudi Arabistan tarafından atılan adımlar konusunda Donald Trump’ı takdir ediyorum. Boykot, onun Suudi Arabistan ziyaretinden kısa bir süre sonra oluverdi” dedi.

Bannon, Katar’ın 'Kuzey Kore kadar tehlikeli olduğunu' savundu.

AĞUSTOS AYINDA İSTİFA ETMİŞTİ

Virginia eyaletinin Charlottesville kentinde gerçekleşen olaylarla ilgili olarak ABD Başkanı’nın tutumunu eleştiren Bannon, Trump’ın kendisini görevden almaya hazırlandığı iddialarının ardından geçen ağustosta görevi bırakmıştı.

KAYNAK: T24
YORUMLAR 215
  • Birisi-22 6 yıl önce Şikayet Et
    Bannon yerinde bir yorum yapmışın, Tayyip abd nin karizmasını çizdi, Turumpun itibarını iki paralık etti, Mescidi Aksada dünyayı arkasına aldı, şu anda Afrinde, ırak'a kadar gideceğiz diyor abd gıkını çıkartamıyor, Tayyip'in en büyük gücü, garibanların duası ve Yüce Türk Milleti, Lozan anlaşmasında verilen yerleri de alacağım diyor. Az kaldı 2023'e 27.01.2018
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    “Türkiye bizim (ABD) için en büyük tehlike” ifadelerini kullanan Bannon, “(Komşusu) İran’ın yakınında bile değil… Hayır! Erdoğan yönetimi altında, Türkiye’de neler olup bittiğini ----- iyi ----- okuyamıyoruz” demiş, Len biz Gazete sayfasımıyız'da okuyacaksın, İlla okumak istiyorsan Turgut Özakman' ın Şu Çılgın Türkler kitabını oku - NOKTA anladın sen onu.
    Cevapla
  • Mustafa Menfaatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,Zalimler ve hainler için büyük tehlike,Masumlar ve mazlumlar için büyük bir umut kapısıdır.O yüzden Türkiye'yi yıkamayacaksınız,Allah cc nin yardımıyla ABD ve AB nin sonu Türkiye'nin elinden olacak.
    Cevapla
  • maho 6 yıl önce Şikayet Et
    doğru yoldayız devammm
    Cevapla
  • POLAT 6 yıl önce Şikayet Et
    korkmaya devam edin... aldiginiz nefes bile haram .. suriyede terörü kendileri yetisdirler .. ismini dahi kendileri koydu .. simdide yok efendim savasiyoruz diyorlar .. silah satislari icin ellerinde geleni yapiyorlar.. suriye yikip Büyük israil devletini kurmak eee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı