Rusya'dan patriotlarla iligili şok iddia!

Rusya Hava Kuvvetleri Eski Komutanı Anatoli Kornukov, Türkiye'nin Suriye sınırına yerleştirilecek Patriot füzelerinin hedefinin Rusya olduğunu iddia etti.

Rusya'dan patriotlarla iligili şok iddia!
Rusya'dan patriotlarla iligili şok iddia!
GİRİŞ 22.01.2013 11:59 GÜNCELLEME 22.01.2013 11:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İnterfax'a Patriotlarla ilgili değerlendirmede bulunan Kornukov, “Füzeler Suriye'den yönelecek muhtemel bir saldırıdan daha çok, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Kollektif Güvenlik Anlaşması Örgütü üyesi ülkeleri ve Rusya'yı hedef alıyor.” dedi.

Bu adımın Rusya'ya karşı olduğunun anlaşıldığını savunan eski komutan, “Sınır yakınımızda. Azerbaycan Türkiye'nin müttefiki. Ermenistan tehdit altında.” iddiasında bulundu.

Patriotların sınırdan uzak bir alana yerleştirildiğini ve 75 kilometre menzili olduğunu savunan Rus komutan, “Sadece sınır bölgesi kapsanıyor. Başka bir şey değil. Taktik olarak sorun çözücü değil. Kapsama alanına giren herhangi bir cismi kesinlikle düşürebilecek. Moral desteğinden başka bir şey değil…” eleştirisi getirdi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin başta olmak üzere Rus yetkililer Patriotların bölgede askeri yığınağı artıracağını ve sıcak çatışma riskini yükselteceğini savunuyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 4
  • nexuspower 11 yıl önce Şikayet Et
    o füzeler hangi durumlarda çalışacak. saldırı avrupa ya da israil'e olursa bu patriotlar saat gibi çalışır. ama türkiye'ye saldırı yapıldığında bu patriotlar tutukluk yapar demedi demeyin. ALLAH gavurun oyunundan bizleri korusun.
    Cevapla
  • nazim manav 11 yıl önce Şikayet Et
    sen rusya olarak agzimizin dibinde tatbikat yap, birde bize camur at.. ulan suriyede her gun insanlar oluyor,buna mudahale edecegine git orda benzinle yangin sondurmeye kalk,afganistan bunlarin iflagini kesti,kamyon carpmisa donduler,birde suriyenin icindede tatbikat yapacakmis,zihniyete bak suriyede savas var adam hala tatbikat yapmaya calisiyor,burda yapilacak yanlis 3.dunya savasi cikarir.
    Cevapla
  • KhaN53 11 yıl önce Şikayet Et
    evet sizi. vurucaz 70 km lik savunma sistemi ile
    Cevapla
  • benazir kandemir muhcu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya. herkes kendininin bir düşmanı olduğunu söylüyor nu ne paronayadır bilmem...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?