İsrail'e uçuşlar durdu

İsrail Tel Aviv Ben-Gurion Havalimanı'na düşen füzeler sonrası havalimanına yapılan uçuşlar durduruldu.

İsrail'e uçuşlar durdu
İsrail'e uçuşlar durdu
GİRİŞ 22.07.2014 20:02 GÜNCELLEME 22.07.2014 20:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İsrail Tel Aviv Ben-Gurion Havalimanı'na düşen füzeler sonrası havalimanına yapılan uçuşlar durduruldu. İsrail basını Delta Havayolları'nın tüm uçuşları durdurduğunu yazdı

YORUMLAR 6
  • abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    israili o kadar da gözünüzde büyütmeyin. Demir Kubbe denilen savunma kalkanı çok başarılı değil, gelen füzelerin %25ini ancak durdurabilmiş durumda. Hem İsrail ölmeyen askerini niye ölmüş göstersin, havalimanına atılmamış füzeyi niye atılmış göstersin. Sonuçta bunlar psikolojik üstünlüğün Gazze'ye geçmesi ve İsrail kamuoyunda hükümete karşı tepkilerin büyümesi anlamına gelir. İsrail kendi ayağına niye kurşun sıksın! Klavyemiz var diye yorum yazmayın arkadaşlar..
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    HİKAYE BUNLAR. Olay sadece İsrailinde müşgüle düştüğü tezinden başka bir şey değil. Füze kalkanları var bu kafirlerin. Ben öldü dedikleri askerlere bile inanmıyorum. Ölenler Gazze de apaçık meydanda kardeşim. Bu pisliklerin başı ABD dir.
    Cevapla
  • TurQuaZ 9 yıl önce Şikayet Et
    zeyneb aras. sizin gördüğünüz bu ayrıntıyı ülkemizde görme sorunu var bana göre de. israil savaşı devam ettirmek için herşeyi yapar.
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    İSRAİLİ YİNE BM KURTARACAK. BM israili 2006 da hizbullahın pençelerinden kurtarmıştı. bu kez de hammasın pençelerinden kurtaracak...
    Cevapla
  • zeyneb aras 9 yıl önce Şikayet Et
    Havaalanina fuze? . Hic inandirici degil. Cunku gelen fuzeleri daha havada imha edebilecek teknolojiye sahipler. Millet artik ne olduklarini gordu, bak onlarda bize saldiriyor demek icin kendi kendilerine duzenledikleri bir oyun muhtemelen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor