Ölen İsrailli asker sayısı yine arttı

Gazze'ye yönelik saldırılarda 3 askerinin daha öldüğünü, 7 Temmuz'dan bu yana ölen askerlerinin sayısının 40'a ulaştığını belirtildi.

Ölen İsrailli asker sayısı yine arttı
Ölen İsrailli asker sayısı yine arttı
GİRİŞ 26.07.2014 21:40 GÜNCELLEME 26.07.2014 21:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İsrail ordusu, Gazze'ye yönelik saldırılarda 3 askerinin daha öldüğünü, 7 Temmuz'dan bu yana ölen askerlerinin sayısının 40'a ulaştığını duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, askerlerin dün gece öldüğü belirtilirken, Gazze'ye yönelik saldırıların başladığı günden bu yana ölen İsrail askerlerinin sayısının 40'a yükseldiği kaydedildi.

İsrail ordusu tarafından gün içinde yapılan yazılı açıklamada ise, "Gazze'de İsrail ordusu ve Filistinli silahlı gruplar arasında meydana gelen çatışmada dün 2 israil askeri öldü, 35 kişi yaralandı" denilmişti.

İsrail, 7 Temmuz'da "Koruyucu Hat" adı altında abluka altındaki Gazze'ye havadan, 17 Temmuz Perşembe akşamı da karadan saldırıya geçmişti. Filistinli direniş grupları ve İsrail, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun'un 12 saatlik "insani ateşkes" talebini kabul etmiş, geçici ateşkes bu sabah 08.00'de yürürlüğe girmişti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında şu ana kadar bin Filistinli hayatını kaybetti.

YORUMLAR 8
  • sabri 8 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun israil
    Cevapla
  • mustafa hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖLENLERİN HEPSİ YAHUDİ Mİ?. adamda para gani. kimbilir belkide birçok paralı asker devşirmiştir dışardan.öldür öldür bitermi gavur.aslolan aşağılık siyonizmin kökünü kurutmak.gerçi bu ölümleri karşılaştırmak ne derece doğru? bir tarafta evin de,sokakta veya kumsalda oynayarak şehit olan kardeşlerimiz bir tarafta gözü dönmüş cani cehennem odunu yahudi askeri.hiç bir olur mu?bir tanesinin ölümüne tüm yahudi askerlerinin ölümünü değişmem...
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru sayıları artmıyor bunları neden bunu merak ettim.... 40 yahudi ölür 1 tane doğar 40 filistinli şehid olur 4000 filistinli doğar..
    Cevapla
  • fahri aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    bu işte bir gariplik var. 100 yıldır ölmekle övünür olduk .
    Cevapla
  • erkan çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    nasip olur insallah. değil 40 40 milyonun yok olmasını görmek , nasip et yarabi , şu lanetlilerin tarumar oldugunu görmeyi nasip et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü