Ermeni keskin nişancı ateş açtı: 1 şehit

Ermenistan-Azerbaycan cephe hattında Azerbaycan ordusundan bir asker, Ermeni keskin nişancıların açtığı ateş sonucu hayatını kaybetti.

Ermeni keskin nişancı ateş açtı: 1 şehit
Ermeni keskin nişancı ateş açtı: 1 şehit
GİRİŞ 23.09.2014 17:14 GÜNCELLEME 23.09.2014 17:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Ermeni ordusunun ateşkes ihlali yaptığı ve Keramet Şebiyev (19) isimli bir askerin keskin nişancıların açtığı ateş sonucu şehit olduğu bildirildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olayla ilgili soruşturma açıldığı ve askeri savcılığın araştırma yürüttüğü belirtildi.

YORUMLAR 5
  • anton kanton 9 yıl önce Şikayet Et
    bir azeri neye bedel. yıllardan beri bu haberleri işitiyoruz okuyoruz dinliyoruz görüyoruz üstelik birde bizim subaylar onları eğitiyorlar. bunlara ne öğretiliyor acaba gül çiçek uzatmaları mı, hedef olmaları mı. yahu bu Azeri askerlerinin içinde keskin nişancı da mı yok ki misilleme de bulunsun yani zavallı Azeri askerleri sınırlarında ermeniler tarafından vurulmak için gün mü sayıyorlardır. yoksa ruslardan mı korkuyorlar. niçin bu pısırıklık.
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar bu tür yorumlar bize yakışmaz.. ermenistan ülke olarak her türlü hakarete layıksada tüm insanları zan altında bırakmak bize yakışmaz. içimizde çoğu Türkten daha çok Türkiyeyi seven ermeni kökenli insanlar var.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Kuzudan Post Ermeniden dost olmaz.......... .......Azeri kardeşlerimize yaptıkları artık yeter..Yıllardır hem Türklere hem Azerilere yapmadıkları kalmadı ama..Ermeniler aynı yahudiler gibi bebek katilleridir.... .Türkiyedeki ermenileri def edelim asıl soykırım neymiş görsünler!!!!
    Cevapla
  • Delibardak 9 yıl önce Şikayet Et
    250.000 kaçak ermeni ülkemizde , kovalım gitsinler . yetkililere sesleeniyorum kovun ermenileri kapatın sınırı , istemiyoruz ermenileri ,AZERİ KARDEŞLERİMİZİ HER GÜN ŞEHİT EDENLERİN TÜRKİYEDE YAŞAMASINA İZİN VERMEYİN
    Cevapla
  • cesur malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ermenileri sevmem. azeriler bugün savaş açsın yarı gitmesem kötüyüm.. aslında savaş açsalar ülkemizdeki ermenileride görmüş oluruz..gördük bir çoğunu diğerlerinide görürüz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız