Kuzey Kore'den dünyayı sarsacak iddia

"Kim Jong-un'un himayesindeki" bilim adamlarının AIDS, Ebola, SARS ve MERS’i tedavi eden mucizevi bir ilaç ürettiğini öne sürüldü.

Kuzey Kore'den dünyayı sarsacak iddia
Kuzey Kore'den dünyayı sarsacak iddia
GİRİŞ 19.06.2015 20:14 GÜNCELLEME 19.06.2015 20:14
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kuzey Kore, "Kim Jong-un'un himayesindeki" bilim adamlarının ginseng ve açıklanmayan başkaca malzemelerle AIDS, Ebola, SARS ve MERS’i tedavi eden mucizevi bir ilaç ürettiğini öne sürdü.

Tarihinin en büyük kuraklığıyla mücadele ederken, bir yandan da nükleer programını devam ettiren ülke, aynı ilacın 2006 ve 2013'te yaşanan ölümcül kuş gribi salgınını da yok ettiğini iddia etti.

Kuzey Kore'nin resmi haber ajansı aracılığıyla dünyaya duyurulan haberin, komşu Güney Kore'nin solunum yolu hastalığı Mers'e onlarca kurban verdiği döneme denk gelmesi ise dikkat çekti.

Konuya ilişkin neredeyse hiçbir ayrıntı vermeyen Kuzey Kore'nin, dünyanın en büyük ginseng üreticilerinden olduğu biliniyor.

YORUMLAR 5
  • demir ersoy 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte diktatördediğin böyle olur sen güldüğünde gülecekler susutuğunda susacaklar koca genareller herkonuştuğu kelimeyi noy almak mejburiyetindeler en küçükhata yapsalar aç köpeklere yem olurlar skakta halk görürgörmaz sevinçten ağlamak mejburiyetinde.ağlamasa ceza alır.tayyibe diktatör diyenleri oraya göndermek lazım.
    Cevapla
  • yeter artik 8 yıl önce Şikayet Et
    amerikanin urettig bu ilaclari israil calip cin ve koreye verdi yuzde yuz, bunlar bunu uretecek durumda degil bence. israil amerkan ucaginin porojesinide cine verdigini amerika biliyordu.
    Cevapla
  • rumuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın bulunduğu fotoğraflara dikkat edin, o gülünce bütün generaller güler ve ellerin de not defteri bulunur.
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi sen önce kendi ülkendeki katarak tedavisi bekleyen insalarını tedavi et
    Cevapla
  • srvt 8 yıl önce Şikayet Et
    katarakt nerden cıktı law
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı