Rusya köşeye sıkıştı! Yine o yalana başvurdu

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türk liderlerin, IŞİD liderleriyle gizlice temasta bulunduğunu ileri sürdü.

Rusya köşeye sıkıştı! Yine o yalana başvurdu
Rusya köşeye sıkıştı! Yine o yalana başvurdu
GİRİŞ 10.02.2016 23:31 GÜNCELLEME 11.02.2016 00:29
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Lavrov, Ankara ile IŞİD arasında yapılan gizli görüşmelerin, yeni kaçakçılık yollarının bulunmasıyla ilgili olduğunu iddia etti

Sergey Lavrov, Moskovskiy Komsomolets gazetesine verdiği demeçte, Ankara ile IŞİD arasında yapılan gizli görüşmelerin, yeni kaçakçılık yollarının bulunmasıyla ilgili olduğunu iddia etti. Sergey Lavrov, Rusya’nın Suriye’deki operasyonlarının başlamasından bu yana kaçakçılık yapma fırsatlarının daraldığını söyledi.

Lavrov, “IŞİD liderleriyle Türk liderlerin gizlice görüştüklerine dair işaretler var. Kullanılan kaçakçılık yolları ağır hasar gördü. Yeni seçenekleri ele alıyorlar” dedi.

Sergey Lavrov, Ankara’nın güvenli bölge oluşturma ısrarının, Suriye’deki Kürt bölgelerinin birleşmesinin önlenmesini amaçladığını da söyledi. Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Suriyeli Kürtler’in tüm sınır boyuna hakim olması durumda, Türkiye’nin Suriye’ye militan gönderme ve kaçak ürünler alma ihtimalinin ortadan kalkacağını ileri sürdü.
Lavrov, ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun Türkiye’nin Suriye’ye kara operasyonu düzenlemesine izin vermeyeceğini de savundu. Rus bakan yine de bu ihtimali göz ardı tamamen etmediklerini söyledi.

YORUMLAR 30
  • değil mi öyle 8 yıl önce Şikayet Et
    sergey kör kendinden bilirmiş
    Cevapla
  • yorgun adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Benim bulundugum binada uc rusailesi yasiyor onlar bunlar gibi dusunmuyor ve putin birdahaki secime kendini koruyacak zemin hazirliyor
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    komsun russa baltan elinde hazir olsun (ata sozu)
    Cevapla
  • anka-41 8 yıl önce Şikayet Et
    çamur at izi kalsın.
    Cevapla
  • Vatan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ortağınız Esad mazotu yakıtı nerden buluyor. DAEŞ in çıkardığı petrolü Rusya' nın desteklediği Esad almıyor mu? Elektriğini gazını nasıl sağlıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular