Yine Viyana yine rezillik!

Türkiye'yi ve Erdoğan'ı hedef alan 'Türkiye tatiline gitmeyin​' afişine izin veren Avusturya, bu kez daha büyük bir rezilliğe imza attı.

Yine Viyana yine rezillik!
Yine Viyana yine rezillik!
GİRİŞ 13.08.2016 23:30 GÜNCELLEME 13.08.2016 23:30
Bu Habere 203 Yorum Yapılmış

Viyana Havalimanı'nda "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor" yalanının yer aldığı ahlaksızca afişler asıldı.

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından darbecilerin yanında saf tutan Avusturya, yeni bir skandala daha sahne oldu.

Darbe kalkışmasını protesto eden vatandaşların evlerine Türk bayrağı asmasını yasaklayan Avusturya, Viyana Havalimanı'nda Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan, "Türkiye tatili ile sadece Erdoğan'ı destekliyorsunuz, gitmeyin" ifadelerinin yer aldığı afişin asılmasına izin vermişti.

Aynı havalimanı bu kez çok daha çirkin bir provokasyonla gündeme geldi.

Viyana Havalimanı'nda, "Türkiye'de 15 yaşından küçük çocuklarla cinsel ilişkiye izin veriliyor" yazısının yer aldığı ahlaksızca bir yalan, afiş yapılarak duvarlara asıldı.

İşte terbiyesiz ifadelerin yer aldığı o afiş:

YORUMLAR 203
  • Bi Karınca 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi oluyor. devam edin böyle. Eskiden kendi içimizde bölüyorlardı. Birbirimize düşüyorduk. Şimdi düşman dışarda biz birleşiyoruz. Gerçekten düşman bile bir nimetmiş, bunu yaşayarak görüyorum.
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi bildiği gibi yapsın inşaallah Avusturya,... Biliyorum hala unutamadınız ecdadımızın Viyana kapılarına kadar geldiğini, biraz daha öyle devam edin, biz de o ecdadın torunları olarak yarım kalan işi tamamlarız. O kapıları sonuna kadar açarız, haberiniz olaaaa,.....
    Cevapla
  • Ender Ateş 7 yıl önce Şikayet Et
    it ürür müslüman türk kervanı yürür
    Cevapla
  • ankara 7 yıl önce Şikayet Et
    bişey söyliycem biz müslüman bir ülke olarak hani batıya göre kadnlarımıza baskı uyguluyormuşuz ya onlarındediğine göre... 15 yaşından küçüklerle ilişkiye nasıl izin veriyoruz onu anlamadım?? hem bunlar değil mi adet olur olmaz kızları ilşkiye sokan??? bize nasıl bu ithamda bulunablrler..
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    VIYANA azdi yine, Viyana kapilarina dayanacagiz diye korkuyorlar yine.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması