ABD uyardı, Mısır rahatsız oldu

ABD'nin Kahire Büyükelçiliği, Mısır'daki vatandaşlarına "güvenlik endişeleri" sebebiyle başkent Kahire'deki toplu alanlarda bulunmama uyarısı yaptı.

ABD uyardı, Mısır rahatsız oldu
ABD uyardı, Mısır rahatsız oldu
GİRİŞ 08.10.2016 09:38 GÜNCELLEME 08.10.2016 09:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Büyükelçiliğin resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamada, ülkedeki ABD vatandaşlarına "güvenlik endişeleri" nedeniyle pazar günü Kahire'deki toplu alanlar ile alışveriş merkezi, sinema, konser ve müzelere gitmekten kaçınmaları uyarısında bulunuldu.

Açıklamada ayrıca, ABD vatandaşlarına kişisel güvenlik önlemlerini gözden geçirmeleri ve her zaman dikkatli olmaları hatırlatıldı.

MISIR RAHATSIZ OLDU

Öte yandan Mısır'ın, ABD'nin Kahire Büyükelçiliğinin ülkedeki vatandaşlarına "güvenlik endişeleri" nedeniyle yarın başkent Kahire'deki toplu alanlarda bulunmamaları yönünde yaptığı uyarıdan "rahatsızlık" duyduğu bildirildi.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Ebu Zeyd tarafından yapılan yazılı açıklamada, ABD Büyükelçiliğinin söz konusu uyarısının nedenlerine ilişkin Dışişleri Bakanlığı ya da Mısırlı yetkililere bilgi vermediği belirtildi.

 

YORUMLAR 3
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    zaten ne zaman ABD nin işine gelmeyen birşey yapılsa böyle kara propaganda başlıyor. onun için Mısırın da bir an önce kendine gelip aslına dönmesi gerekir. Ne AB ne ABD yaşasın Müslüman Milletler Birliği
    Cevapla
  • hyr 7 yıl önce Şikayet Et
    Yarab tüm din düşmanlarının kalbini islama çevir. Tüm amerika müslüman olsun.tüm avrupa ve yahudi yandaşlarının da kalbine o nuru düşür hepsi islamla şereflensin.gelip saflarımıza katılsın.tüm müslüman kardeşlerimize de akıl fikir ver. Bu fitne belasından ayıktıt.amin...
    Cevapla
  • wanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Ya Rab abd ab yahudileri ve yandaşlarını kahreyle yerin dibine batır da bir daha dünyanın huzurunu bozmasınlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız