Rusya'dan ABD'ye jet cevap

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, ABD'nin Suriye'deki ateşkesi uygulama konusunda sergilediği 'başarısızlığı' unutturmaya çalıştığını ifade etti

Rusya'dan ABD'ye jet cevap
Rusya'dan ABD'ye jet cevap
GİRİŞ 08.10.2016 14:05 GÜNCELLEME 08.10.2016 14:11
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Maria Zaharova, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin, Rusya'nın savaş suçu işlediğine dair ilişkin açıklamalarına yanıt verdi.

Zaharova, Kerry'nin Rusya'nın Suriye'deki eylemlerinin araştırılması gerektiğine ilişkin açıklamalarıyla Washington'ın, Rusya ve ABD'nin Suriye'de ateşkes anlaşmasını iptal etmesini unutturmaya çalıştığını bildirdi.

KERRY DURUMU GERMEK İÇİN KULLANDI

Rus Dojd televizyonuna konuşan, "Bu terminolojinin ardında çok ciddi hukuki sonuçlar var. Sanırım Kerry tüm bu terimleri durumu germek için kullandı" dedi.

Kerry'nin yaptığı suçlamaların gerçek nedeninin Suriye'deki ateşkes anlaşmasının uygulaması konusunda ABD'nin sergilediği başarısızlık olduğunu söyleyen Zaharova, "ABD ateşkes anlaşmasını uygulayamadı. Kendileri bize söyledi, muhalefete baskı yapamıyorlar" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Şunu unutmayalım ki ABD ve Rusya hem birinci dünya ve hem de ikinci dünya savaşında mütefiklerdi. Bu iki ülke çok akılcıl hareket ettiklerinden dolayı hem askeri hem de ekonomik yönden çok güçlü bir seviyeye gelmişlerdir. Bu iki ülke güçlerinden bir şey kaybetmemek için de asla birbirleriyle savaşmayacaklardır. Şu anki yaptıkları sürtüşmelerde sadece anlaşmalı ve aldatıcı bir oyundan ibarettir. Yani sözün kısası, zalim ve kan emici bu iki ülke holywood filmlerinin aktörleri gibi çok iyi rol yapan mükemmel iki oyuncu gibiler.
    Cevapla
  • mohikan 7 yıl önce Şikayet Et
    istdiklerini elde ettiler, petrol fiyatları yükseldi bayağı
    Cevapla
  • mohikan 7 yıl önce Şikayet Et
    hayır dostum, dünya da petrol son 2.5 haftada nerdeyse yüzde 10 yükseldi.
    Cevapla
  • trafik çilesi 7 yıl önce Şikayet Et
    hayir dostum petrolden alinan vergi yükseldi
    Cevapla
  • Salih 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu iki iblis devlet tiyatro çeviriyorlar. Suriye'de ölenlerin sorumluları , Irak'ta ölenlerin sorumluları , 8 yıl Iran-Irak savaşı sorumluları Kimdi !!
    Cevapla
  • derin düşünmek 7 yıl önce Şikayet Et
    yine bizi(müslümanları) yemesinlermi.....(bizi oyuna getirmesinlermi)
    Cevapla
  • Hayret 7 yıl önce Şikayet Et
    Hem müslümanları öldürüyorlar hemde savaştan bahsediyorlar Bunlar tam bir cambaz.. ama inşaallah birbirlerine düşerde Müslümanlar kurtulur rabbim müslümanları aralarından selamele çıkarsın amin. .
    Cevapla
  • Sah damar 7 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor