Putin'den Batı'ya: Kendiniz bilirsiniz

Batı'nın Rusya'ya uyguladığı yaptırımları değerlendiren Putin, 'yaptırımlardan kurtulmak gibi bir hedefimiz yok, kendileri bilir' dedi.

Putin'den Batı'ya: Kendiniz bilirsiniz
Putin'den Batı'ya: Kendiniz bilirsiniz
GİRİŞ 24.11.2016 00:05 GÜNCELLEME 24.11.2016 01:10
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı dünyası ve ABD'nin Rusya'ya yönelik aldığı ekonomik yaptırım kararlarını yorumlarken, "Yaptırımları biz istemedik. Onlardan kurtulmak gibi bir hedefimiz de yok. Kendilerinin bileceği bir şey" ifadesini kullandı.

Putin, yaptığı basın açıklamasında, ABD ve Batı dünyasının Rusya'ya yönelik uyguladığı ve son olarak Haziran ayında genişletilen yaptırımları yorumlarken, "Bu yaptırımlar tabi ki hoş şeyler değil. Ülkeler arasında gerginlik yaratır. Ancak Batı'nın uyguladığı yaptırımları 'biz mutlaka kaldırtacağız' gibi bir hedef koymadık önümüze. Bu onların bileceği iş. Ama iki taraf için de zararlı bunlar" dedi.

YORUMLAR 13
  • makif 7 yıl önce Şikayet Et
    RUSYA / TÜRKİYE beraber olup Batı ya kök söktürmeli ..
    Cevapla
  • konyalı 7 yıl önce Şikayet Et
    kış geliyor diyor doğalgaz diyor üşürsünüz diyor
    Cevapla
  • Mustafa 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar net artık bu adam da Türkiye den başka dostu olmadığını görmeli ona göre bizimle ilişkilerini sağlamlaştırmalı..
    Cevapla
  • koza 7 yıl önce Şikayet Et
    reisten bir şeyler öğrenmeye başlamış.
    Cevapla
  • dikkat 7 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bütün bunlar uzun vadede batının ve rusyanın bir oyunu olabilirmi ? demekten kendimi alamıyorum , olan Türkiyemize olmasın , umarım b ve c planlarımız vardır..
    Cevapla
  • yozgatlı 7 yıl önce Şikayet Et
    rusya neden oyun olsun ki rusyanın ihtiyacımı var, dünyanın en geniş torak bütünlüğüne sahip tek ülkesi. doğalgaz, petrol, askeri güç, herşey var, dünya rusyaya muhtaç. bizimde rusya ile birlik olmamız-dost-müttefik ab ve abd den daha önemli stratejik gerektir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'