Putin'den Türkiye açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova ve Ankara'nın Suriye'deki terörizmle mücadele etmek için başka planlarının da olduğunu söyledi.

Putin'den Türkiye açıklaması
Putin'den Türkiye açıklaması
GİRİŞ 16.03.2017 13:57 GÜNCELLEME 16.03.2017 14:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Moskova Büyükelçisi Hüseyin Diriöz'ün güven mektubunu kabul ettiği törende konuşan Putin, "Türkiye ile ilişkilerimiz kendinden emin bir biçimde normalleşiyor. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 10 Mart'ta bir hayli başarılı bir görüşme gerçekleştirdik. Bu görüşmede, Türk Akımı ve Akkuyu gibi büyük enerji projelerinin gerçekleştirilmesi üzerinde özellikle duruldu" dedi.

SURİYE MESELESİ

Aynı görüşmede, Suriye'de terörle mücadele ve siyasal çözüm konusunda ileride başka neler yapılabileceğinin de planlandığını belirten Putin, şöyle devam etti: "Rusya ve Türkiye'nin 'enerjik' rolü sayesinde Suriye hükümet güçleri ve silahlı muhalifler arasında çatışmasızlık sağlanabildi. Türkiye'nin bunun için oynadığı rolü biliyoruz ve onu takdir ediyoruz. Bunlar, Suriye konusunda barış görüşmelerinin düzenlenmesine yardımcı oldu."

YORUMLAR 5
  • giresunlu 7 yıl önce Şikayet Et
    pyd yi illegal örgüt ilan edecek eee 80 millyon türkiye 30 bin pyd eee silahda satmak isteyecek suriyede bir gelir yok pyd de bir gelir yok para yok eee ÇARE ERDOĞAN TÜRKİYE PARA VE ÇIKARLAR KAZANIR
    Cevapla
  • osmanlı torunu 7 yıl önce Şikayet Et
    siyasi olarak kimseye tam olarak dost ve düşman olmayacağız. daha da güçlendikten sonra artık kimseyi umusamayacağız.
    Cevapla
  • parit/trabzon 7 yıl önce Şikayet Et
    sahtekar avrupayi birakip rusya ya yonumuzu cevirmeliyiz
    Cevapla
  • Adiga81 7 yıl önce Şikayet Et
    Rusya çok mu güvenilir. Ülkeler arasında sadece menfaat ilişkisi vardır. Müslümanları bırakıp ta gavurları dost edinmeyin. Bu sana birşey hatırlattı mı ?
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu da bir öyle bir böyle. Bir abd yle birlik oluyor, bir pyd yle. putin ya adam ol ya da kıvırıp dur madam ol böyle. Bu ne ya...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'ın ateşkes yanıtı sonrası Refah'a yoğun hava saldırısı başladı!
Fenerbahçe'den Konya'da kritik kayıp!