İsrailli bakandan küstah Mescid-i Aksa açıklaması!

İsrail Bölgesel İşbirliği Bakanı Tzachi Hanegbi, Mescid-i Aksa'nın etrafına yerleştirilen metal dedektörlerin kaldırılmayacağını açıkladı.

İsrailli bakandan küstah Mescid-i Aksa açıklaması!
İsrailli bakandan küstah Mescid-i Aksa açıklaması!
GİRİŞ 24.07.2017 09:37 GÜNCELLEME 24.07.2017 09:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Aynı zamanda Meclis Dışişleri ve Savunma Komitesi Başkanı olan Hanegbi, İsrail Ordu Radyosu'na yaptığı açıklamada "Bu metal dedektörler kalacak" dedi.

'RAHATSIZ OLAN GİRMESİN'

Hanegbi, "Katiller bize katilleri nasıl arayacağımızı söyleyemez. Eğer Filistinliler bundan rahatsızsa camiye girmesinler." ifadelerini kullandı.

İsrail ordusundan Tümgeneral Yoav Mordechai de Müslümanlardan kendilerine alternatifler sunmalarını talep etmiş ve "Çözümün elektronik, siber veya modern teknoloji ile yapılması gerekiyor. İsrail çözüm için hazır" demişti.

'İZİN VERİLMEYECEK'

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas da, Mescid-i Aksa'nın kapılarında elektronik metal arama dedektörlerinin kurulmasına izin verilmeyeceğini söyledi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 8
  • misafirr 6 yıl önce Şikayet Et
    mescidi aksaya turk olarak namaz kilmaya gidelim bakalim biz turklerede boyle davranacaklarmi sanmıyorum korkaklar davransin..
    Cevapla
  • yahudinin adaleti 6 yıl önce Şikayet Et
    asker israil polisi bunları kaldırın asıl sorun dedektör kamera değil asıl sorun eli tetikte öldürmek aşağılamak için hergün hergün bekleyen hain düşman askeri. Yerdeki yaralıyı infaz eden kızları taciz eden onursuz şeytanların adaletine mahkemesine polisine ordusuna mı yem olacak filistinli kardeşlerimiz. Müslüman bölgelerin güvenliğini müslüman polisler üstlenmeli.
    Cevapla
  • selahaddin eyyubi 6 yıl önce Şikayet Et
    bir-leş-miş köpekler meşhur insan hakları cebeliyetsiz tayfası islam dünyasının çapsiz liderleri ölümünüz ve hesabınız çetin olucak planları yapmaya münafıkça yaşamaya devam edin...
    Cevapla
  • şerafettin SAĞLAM 6 yıl önce Şikayet Et
    soyu bozuk yahudi epryalist bozuntusu unutmaki inşallah yakındır helak olacaksın senin istediğin kadar şer odaklarından yardımcıların olsun ALLAH C C nurunu tamamlayacak ve inşallah bertaraf olup yok olacaksınız o mikrop ellerinizi mescidi AKSADAN çekeceksiniz aşallık yaratıklar
    Cevapla
  • osmanli 6 yıl önce Şikayet Et
    Kafir israil babalarinizda azdiydi böyle sonunu merak ediyosaniz kurana bakın ALLAH kafirin hakkından elbet gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?