Balıkçılar fark etti! İran'a büyük şok

Yemen'in doğusundaki Sokotra adası kıyılarında, bir İran gemisi alıkonuldu.

Balıkçılar fark etti! İran'a büyük şok
Balıkçılar fark etti! İran'a büyük şok
GİRİŞ 22.10.2017 02:23 GÜNCELLEME 22.10.2017 03:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmed Ubeyd bin Dağr, Twitter'dan yaptığı açıklamada, Sokotra'ya bağlı Hadibu kenti sahilinde bir İran gemisinin alıkonulduğunu belirtti.

Bin Dağr, geminin Sokotra adası kıyılarındaki balıkçılar tarafından fark edildiğini ve gemide 19 denizcinin bulunduğunu aktardı.

Yemen resmi haber ajansı SABA'nın haberine göre, taşıdıklarına ilişkin soruşturması devam eden geminin alıkonulma operasyonu Aden'de toplanan Bakanlar Kurulu'nda görüşüldü.

Yemen makamları, İran'ın gemiler aracılığıyla Husilere silah taşıdığını iddia ediyor. İran ise Yemen'in bu iddialarını yalanlıyor.

YORUMLAR 6
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    riza hocanın suçu yok. yönetim suçlu galipolan allahtir
    Cevapla
  • ayhan üstün 6 yıl önce Şikayet Et
    yemende SUDİ SİLAHLARIYLA ölen onbinlerce yemenliyi kör gözler görmezde iranın taşıdığı silahı görür cehalet nasıl bi şey arkadaş yahu..
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Husilere taşıyor yazıyor. Sen herhalde bu olayı takip etmiyorsun.
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    her zaman amerikamı taşıyacak birazda iran taşısın abd 3000 tır mühimmat sığınca ses yok iran birazcık mühimmat taşıyor diye dünyayı ayağa kaldırıyorlar
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    O iddia kesin gerçektir.İran yapar ortadoğuyu mahveden ülke İran
    Cevapla
  • MustafaO 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika da istediği yere yaşıyor, hatta terör örgütleri kuruyor, teröristleri silahlandırıyor, eğitiyor.. Bir başkası yapınca niye suçlu oluyor.. bence bütün ülkelerin batılıların yaptığı tarzda hareketler yapması normal.. yada bu terör ve silah transportu komple her ülkeye yasak olsun.. Ama bu yasak olursa batılıların sömürgeciliği de biter.. batıyı ayakta tutacak gelirler hep başka ülkelerin sömürülmesinden gelir. Onların mallarının satın alırsınız yada onlar ülkemizdeki petrol altın elmas ve madenlere el koyar yada el altından kaçırır..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek