Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü

İşgal altındaki Doğu Kudüs’ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa’nın ışıkları ABD Başkanı Trump’ın Kudüs kararıyla eş zamanlı olarak söndürüldü.

Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü
Mescid-i Aksa'nın ışıkları söndürüldü
GİRİŞ 07.12.2017 00:51 GÜNCELLEME 07.12.2017 00:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararını ilan etmesiyle eş zamanlı olarak işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa ile Hristiyanlarca Hazreti İsa’nın doğduğuna inanılan Batı Şeria’daki Mehd Kilisesi meydanındaki Noel ağacının ışıkları söndürüldü.

 

Öte yandan görgü tanıklarına göre, Beytullahim kentinde Hristiyanlarca Hazreti İsa’nın doğduğuna inanılan Mehd Kilisesi (Doğuş Kilisesi) meydanındaki ışıklandırılmış Noel ağacı da aynı dakikalarda karartıldı.

Mescid-i Aksa’nın ışıklarının söndürülmesine ilişkin Kudüs İslami Vakıflar İdaresi’nden herhangi bir açıklama yapılmadı.

YORUMLAR 11
  • KAPAK 6 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kudüs, ey şehrim Ey Kudüs, ey sevgilim Yarın, yarın çiçek açacak limon Sevinecek yeşil sümbüller ve zeytin  Gözler gülecek Geri dönecek göçmen güvercinler  Tertemiz yuvasına Ve geri dönecek çocuklar oynamaya Buluşacak babalarla oğullar Ey memleketim Ey barış ve bereket şehri
    Cevapla
  • oflu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya acilen ibadete açılmalı.
    Cevapla
  • belde 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu İslam işbirliği teşkilatı ne güne duruyor, yüksek sesle bu işgal hareketini protesto etmek yok mu. ne oldu ölü toprağı serildi üstünüze. bu sessizlik iyi değil, daha uyanmak için ne yapılması gerek. illa üzerimize bomba mı yağması gerek.
    Cevapla
  • belenli erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    sn cumhurbaşkanım ayasofya ne zaman ibadete açılacak ne bekliyoruz daha
    Cevapla
  • El-aziz'li 6 yıl önce Şikayet Et
    çok haklısın anında misilleme yapılmalı
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz müslümanlar üretmiyoruz,bilim yapmıyoruz,okumuyoruz vs bu yüzdende hep ezilen taraf biz oluyoruz,hala kadının giyimiyle uğraşıyoruz,satranç günah mı diye tartışıyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?