Dünyanın konuştuğu kahramanın akıbeti belli oldu

25'e yakın İsrail askerinin gözaltına aldığı 14 yaşındaki Fevzi El-Cunidi'nin nerede tutulduğu belli oldu.

Dünyanın konuştuğu kahramanın akıbeti belli oldu
Dünyanın konuştuğu kahramanın akıbeti belli oldu
GİRİŞ 10.12.2017 22:54 GÜNCELLEME 11.12.2017 11:17
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs kararı, Filistin sokaklarında yeni bir intifadayı başlattı. Bütün dünya Filistin'deki yaşanan gelişmeleri anlık aktarırken, gündeme bir fotoğraf damgasını vurmuştu.

Çok sayıda İsrail askeri tarafından Gözleri bağlı şekilde götürülürken çekilen fotoğrafıyla adeta Kudüs direnişinin sembolü olan 16 yaşındaki Fevzi el-Cuneydi'nin amcası yeğeninin başına gelenleri anlattı. Anne babası ağır hasta olduğu için Cuneydi'nin durumu ile amcasının ilgilendiği ortaya çıktı.

NEREDE OLDUĞU BELLİ OLDU

Herkesin merak ettiği Cuneydi'nin akıbetinin ne olduğu sorusunu cevaplayan amca Reşat el-Cuneydi, yeğeninin perşembe günü yaşanan olaylar sırasında işgal altındaki El-Halil'deki Kiryat Arba Yahudi yerleşim biriminin önünde bulunan askeri kontrol noktası yakınında İsrail askerleri tarafından gözaltına alındığını, sonra da Beytullahim yakınındaki Gush Atziyon Yahudi yerleşim birimindeki askeri karakola götürüldüğünü söyledi.

Amca Cuneydi, yeğeninin daha sonra Ramallah'ın batısındaki Ofer askeri cezaevine nakledildiğini ve orada tutulmaya devam ettiğini bildirdi.

BUGÜN MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Yeğeninin tutulduğu işgal altındaki Ramallah'ın batısında bulunan Ofer cezaevi önünden AA muhabirine konuşan Amca Cuneydi, "Fevzi'nin dün askeri mahkemeye çıkarılması gerekiyordu, ancak pazartesiye ertelendiği bilgisini aldık." dedi.

Amca Cuneydi, yeğeninin serbest bırakılması için uluslararası insan hakları kuruluşlarına ve Filistin makamlarına acil müdahale çağrısı yaptı.

DÜNYA ONU KONUŞMUŞTU

25'e yakın İsrail askeri, gözaltına aldığı 16 yaşındaki Fevzi El-Cuneydi isimli Filistinli çocuğu gözleri bağlı bir halde götürmesi büyük yankı bulmuştu.

İsrail askerlerinin panik ve teyakkuz halinde olduğu fotoğrafta, Filistinli çocuğun dik duruşu ise dikkatlerden kaçmamıştı.

KAYNAK: HABER7 - AA
YORUMLAR 62
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    size şu kadarını söyleyeyim.gerke asker gerekse sivil yahudilerin sokaktaki görüntülerini inceliyorum kaç gündür..vücut dillerine bakıyorum. şunu açıkça söyleyeyim aslında yahudiler çok ama çok korkaklar.inanın çok korkaklar..
    Cevapla
  • uyan 6 yıl önce Şikayet Et
    turk askeriyle savasa giriyoruz deseler israille askerlere hepsi ardina bakmadan kacar cunku kafir korkaktir esen yelden korkar.
    Cevapla
  • mahir acar 6 yıl önce Şikayet Et
    israil askeri olan bu adilerin korkaklıkta tavan yaptığı zaman 15 yasında cocuk 20 asker rehin almış ama korkuyorlar
    Cevapla
  • kırık kalp 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarabim dönya gözüyle israil ve AB kahrolduk larını bize göster ALLAH şüphesiz sen Rahman ve Rahim si
    Cevapla
  • 1 vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Amiiiiin
    Cevapla
  • Elçi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah kahrı perişan eylesin İsrail terörist kabilesini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!