Rusya'dan Türkiye ve İran açıklaması

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, "Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması ve terörün sona erdirilmesi konusunda Rusya, İran ve Türkiye yan yana duruyor" dedi.

Rusya'dan Türkiye ve İran açıklaması
Rusya'dan Türkiye ve İran açıklaması
GİRİŞ 16.12.2017 14:59 GÜNCELLEME 16.12.2017 16:57
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Tass Haber Ajansı’nın haberine göre Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rus parlamentosunun üst kanadı olan Federasyon Konseyi’nde yaptığı konuşmada Moskova, Tahran ve Ankara’nın terörle mücadele ve Suriye’nin toprak bütünlüğünün korunması konularında aynı görüşü paylaştığını ifade etti.

 

 

Lavrov, Suriye meselesine ilişkin bazı noktalarda farklı yaklaşımlara sahip olunsa da Suriye’nin toprak bütünlüğü ve ülkedeki tüm etnik ve dini grupların aralarındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında mutabık olduklarını söyledi.

KRİTİK ASTANA YORUMU
Bunlara ek olarak Lavrov, bu ülkelerin ortak çıkarlarının Astana’daki çalışmaları garanti altına almakta olduğunu belirtti.

YORUMLAR 4
  • Osmanlı_Torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    3 ÜLKE den bahsediyor fakat a b d nin ne işi var o zaman suriyede bunu hala anlamış değilim. Bu ruslar Ab d den daha büyük oynuyorlarki kimsenin istediği olmadığı zaman bunların istediği oluyor ve herkes bunlarla anlaşama zemini aramak zorunda kalıyor. Gerçek kazanan Ruslar bence gerisi yalan.
    Cevapla
  • Uğurx1 6 yıl önce Şikayet Et
    Rusya.ıran .türkiye.bir olalım suriyeye bir hava üssü ve asker koyalım abd ye burdan defol git diyelim .suriyede nekadar terörist varsa hepsini tertemiz edip suriyeli insanlarda memleketlerinde huzurlu yaşasın .yeter artık bu insanların soğda solda yaşadıkları .onlarda insan onlarda anne ve baba .abd hiçbirşey yapmıyor yapamazda zaten.varsa yoksa ülkeleri karıştırmak işi biz elimizden geleni yapıyoruz üzülüyoruz o insanlara.elimize bakıyorlar.birparça ekmek için.abd ve israil herzaman topluma zarar vermiştir.şimdi de sudiler açık a çıkmaktadır.
    Cevapla
  • asiLaz 6 yıl önce Şikayet Et
    durmak yok yole devam.
    Cevapla
  • Diriliş 6 yıl önce Şikayet Et
    destekliyoruz...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!