Serbest kalmıştı, bakın hangi ülkede ortaya çıktı!

Çekya'nın başkenti Prag'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan terör örgütü PYD/PKK'nın eski eş başkanı Salih Müslüm Berlin'de ortaya çıktı.

GİRİŞ 03.03.2018 19:40 GÜNCELLEME 04.03.2018 09:53
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Almanya'nın başkenti Berlin'de terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının düzenlediği mitinge katılan PYD eski eş başkanı Salih Müslüm burada bir konuşma yaptı. 
Brandenburg Kapısı önündeki mitingde zaman zaman bölücü başı Abdullah Öcalan'ın posterlerinin açılmasına rağmen polisin müdahale etmemesi dikkati çekti. Polisin sadece posterlerin indirilmesi konusunda sahneden anons yaptırdığı duyuldu. 

Sol Parti Federal Milletvekili Tobias Pflüger de mitinge katılarak yaptığı konuşmayla terör örgütü yandaşlarına destek oldu. Öte yandan Berlin polisinden yapılan açıklamada, miting öncesi yapılan yürüyüş esnasında PKK yandaşlarının polise poster sopaları ve göz yaşartıcı gazla saldırdıkları ve 4 polisin yaralandığı belirtildi.  Burada yaşanan olayda 3 PKK yandaşının gözaltına alındığı öğrenildi. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 83
  • hakan gardas 6 yıl önce Şikayet Et
    Nasil fetö o isme layik degilse bu hain da o isime layik degil.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam öldürmeyi yahudiler den mi,ögrenecegiz!güçlü bir istihbarat bunun gibilerinin sonu olabilir.ee bekliyoruz bu vatan bu millet için tetigi çekecek vatanin evlatlarini,yeter be!
    Cevapla
  • ali k. 6 yıl önce Şikayet Et
    islamda mahkemesiz infaz yoktur beyler, devlet onu mahkemeye cikartir savunma hakki tanir gereken ceza verilir. yahudi ve gayrimüslüm degiliz bizler, onlar yargisiz infaz yaparlar bu böyledir.
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Ulan be herifler,türk olmak mecburiyetinde degilsin,olmak istemiyorsan müslüman olma şarti da yok!ama şunu unutma,bu cografyanin insanini,ne hristiyanlar ne de yahudiler kendi memleketlerinde kabul etmek istemiyor.ee bir misal!avrupaya bu denli uyum saglamiş yahudiler kadar,kimse bulunmaz dillerini dinlerini ve isimlerini degiştirdiler faydasi olmadi,pis yahudi kaldilar.sözü bu serbest birakilan adama getirmek istiyorum,bu devlet için kurşun atan da,yiyen de şereflidir.millet olarak bekliyoruz,bir çerkez olarak bende bekliyorum.
    Cevapla
  • EYYÜP 6 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmadım. Normal bir şey nerede olduğu , ne yaptığı , kimlerle görüştüğü...
    Cevapla
  • Haydar 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin seçilmiş cumhurbaşkanını konuşturmayan Almanya'nın Terör örgütü pkk/Pyd nin teröristbaşı Salih Müslimi kovuşturması, koruyup kollaması manidar. Birde bu adam kırmızı bülten ile interpol tarafından aranıyor.. Almanya'da polis koruma görevi yapıyor. Tutuklama görevi değil.. İlginç mi? Bence değil.. Yüzümüze gülüp dost gibi görünen ama gerçekte Turkiye ve İslam düşmanı olanları öğrenin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti