Acil durum ilan edildi! 3 bin uçuş iptal

ABD’nin birden çok eyaletini etkisi altına alan kar fırtınası nedeniyle 3046 uçak seferi iptal edilirken, New Jersey ve Pennsylvania eyaletlerinde 'acil durum' ilan edildi.

GİRİŞ 08.03.2018 11:35 GÜNCELLEME 08.03.2018 11:36
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

ABD'nin birden fazla kenti kara kışa teslim oldu. Kar fırtınası New York, New Jersey, Massachusetts, Pennsylvania ve Connecticut eyaletlerinde hayatı felç ederken bazı şehirlerde okullar tatil edildi. 3046 uçak seferi iptal edildi.

New Jersey ve Pennsylvania eyaletlerinde 'acil durum' ilan edilirken saatteki hızı 145 kilometreyi geçen rüzgar sebebiyle çok sayıda ağaç devrildi. Elektrik kabloları koptu, yüz binlerce ev ve işyeri karanlık ve soğukla baş başa kaldı.

 

New York’un White Plains semtinde ise evlerinde elektrik olmadığı için ısınma ve aydınlatma amaçlı jeneratör çalıştıran 10 kişi karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

YORUMLAR 16
  • Strtejist 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ın da bir hesabı vardır elbette. Bela tank, tüfek ve füzeyle gelmez. Hadi karşı koysana ya... Haşa, Allah'ın hesabını arapların hesabı zannediyorsun heralde... Aıma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    etme bulma dünyası. bu daha başlangıç
    Cevapla
  • Ertürk 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar üşütmüş.
    Cevapla
  • Cicek 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah bunların yaptıklarının hesabını soracak özellikle Filistin de ırakta suriyede ve diğer pis işlerinin hesabını bu dünyada güvenmeyin paranıza bir kıvılcım yok eder kegıttan paralarınızı canınıza bir hastalık gelincedua edebilecek misiniz siz inanmassınızki ne yüzle yardım istiyceksiniz
    Cevapla
  • ALİ 6 yıl önce Şikayet Et
    don ve çözülmeden öylece kal abd....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı