Merkel safını seçti! İsrail'e destek açıklaması

Başbakanı Angela Merkel, telefonda İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Kudüs'te yaşanan gelişmeleri konuştu. Merkel, göstericilerin bölgedeki huzuru karıştırdığını söyledi.

Merkel safını seçti! İsrail'e destek açıklaması
Merkel safını seçti! İsrail'e destek açıklaması
GİRİŞ 16.05.2018 00:57 GÜNCELLEME 16.05.2018 00:58
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Merkel, görüşmede, İsrail devletinin 70. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Gazze'deki gelişmelerin ışığında, şiddetin tırmanmasından duyduğu endişeyi dile getirdi.

MERKEL İSRAİL'İN YANINDA

 

 

Merkel ayrıca, Almanya'nın, İsrail'in güvenlik endişelerini anlayışla karşıladığını, düşünce özgürlüğü ve huzursuzluk yaratmak amacıyla barışçıl gösteri hakkının kötüye kullanılmaması gerektiğini ifade etti.

İRAN NÜKLEER ANLAŞMASI

Merkel, İran sorumluluklarını yerine getirdiği sürece, Almanya'nın, İngiltere ve Fransa gibi İran ile olan nükleer anlaşmaya sadık kalacağını belirtti.

Almanya Hükümet Sözcüsü Steffen Seibert görüşmeyle ilgili "Her iki lider, İran'ın balistik füze programından, ayrıca Suriye, Irak ve Yemen gibi bölge ülkelerinde oynadığı istikrarsızlık yaratan rolünden kaygı duyduklarını ifade etmişlerdir." dedi.

YORUMLAR 95
  • erciyaes 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar me kadar alçak bir millet ya nizler ülkemizin bütünlüğünü korumak için pkk it sürüsü ile mücade ederken kürtlere zulüm diyorlar ama şu hale bakarmısınız yahudi kensine yeni yurt edinme içinde başka milletin topraklarına saldırıyor ona destek vayy vay
    Cevapla
  • ebrar 5 yıl önce Şikayet Et
    Merkel günah çıkarıyor ulan bunak kadın ne oldu da el ele verdiniz dünyanın en büyük en korkunç işkencesini siz bu yahudi ırkına yaptınız ne çabuk unutunuz. Elbete ki küfür alemi bir bütündür ,canınız cehenneme .
    Cevapla
  • arda 5 yıl önce Şikayet Et
    seninde malına mülküne özgürlüğüne el konulsa ne yaparsın eyy almanya başbakanı. iyi düşün tarafsız, akıl ve vıjdanınla hareket et
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yani israilin, SİLAHSIZ insanların üzerine ateş açarak; 61 insanı öldürmesini ve 2.770 kişiyi yaralamasını onaylıyorsunuz öyle mi? Yazıklar olsun!
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    seninde kripto yahudi uşağı olduğunu biliyoruz kafir merkel.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez