İsrail'den ağır tehdit! Gerekirse işgal ederiz

ABD'nin elçiliğini Kudüs'e taşımasının ardından tansiyonun bir kat daha yükseldiği İsrail-Filistin hattında gerginlik devam ediyor. İsrailli bakanlar, Filistin halkının direniş mücadelesine karşı çıkarak "Eğer devam ederse, Gazze Şeridi'ni tekrar ele geçirmeyi gündemimize alırız" dedi.

İsrail'den ağır tehdit! Gerekirse işgal ederiz
İsrail'den ağır tehdit! Gerekirse işgal ederiz
GİRİŞ 30.05.2018 10:15 GÜNCELLEME 30.05.2018 11:46
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Son dönemde tansiyonun yüksek olduğu İsrail-Filistin hattında sıcak gelişmeler arka arkaya yaşanıyor. Dünden bu yana artan gerilim sonrası, İsrail Adalet Bakanı Ayelet Shaked ve Enerjiden Sorumlu Bakan Yuval Steinitz, Gazze üzerinden tehdit dolu açıklama yaptılar.

Jerusalem Post’ta yer alan haberde Shaked, İsrail’in Hamas’a karşı mücadele için kıyı bölümünün kontrolünü ele geçirebileceğini söyleyecek kadar ileri gitti. İşgal ettiği toprakları her gün genişleten İsrail yönetimi, Filistin halkının direniş mücadelesine de karşı çıkıyor. Geri adım atmayan Filistin halkına, Gazze üzerinde işgal tehdidi yapan iki bakan, "Eğer devam ederse, Gazze Şeridi'ni tekrar ele geçirmeyi gündemimize alırız. Şu an Gazze Şeridi’nin tamamını fethetmekle ilgilenmiyoruz ve umarım böyle bir şey yapmayız" dediler.

 

 

HAMAS: İSRAİL İLE ANLAŞTIK

Hamas, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıların ardından 2014'ten bu yana yürürlükte olan ateşkes anlaşmasına geri dönme konusunda İsrail ile aracılar yoluyla anlaştıklarını duyurdu.

YORUMLAR 46
  • Retro 5 yıl önce Şikayet Et
    Bakana bakarmisiniz
    Cevapla
  • keleş 34 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahudi ürünleri alan Müslümanlar utansın.Bunlar adam oldularda konuşuyorlar.Hiç bir zaman vatanları olmayacak bu dünyada.
    Cevapla
  • Dağdelenoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin akışı değişir elbet. Siyonistler ve siyonistlere doğrudan ve dolaylı olarak destek verenler, cezalarını çekeceklerdir.
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye israil havayolu kac dakika ise fetihiniz okadar sürer
    Cevapla
  • Gezgin 5 yıl önce Şikayet Et
    Israile hiç gittinizmi !burda sacma sapan yorum yapiyorsunuz israilliler filistinlilerle bi sıkıntılari yok hamas gibi orgutler yuzunden
    Cevapla
  • Vatan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yok ya ...! Sen kimsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi
Araç sahipleri dikkat! EPDK'dan benzin ve motorin fiyatı kararı! 15 Mayıs'ta başlıyor