BAE'ye büyük tehdit! Cehennemin kapıları açıldı

Yemen Ordu Sözcüsü Şeref Galip Lokman, Yemen’in batı sahillerindeki şiddetin artması nedeniyle yaptığı açıklamada, BAE'nin bundan böyle güvende olmayacağını ve füze saldırılarının hedefinde olacağı yönünde uyarıda bulundu.

BAE'ye büyük tehdit! Cehennemin kapıları açıldı
BAE'ye büyük tehdit! Cehennemin kapıları açıldı
GİRİŞ 03.06.2018 09:45 GÜNCELLEME 03.06.2018 10:21
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Yemen Ordu Sözcüsü Şeref Galip Lokman yaptığı açıklamada, BAE'nin bu günden itibaren güvende olmayacağını ve Yemen ordusu füzelerinin hedefinde olacağını belirtti.

Tasnim haber ajansında yer alan habere göre Şerif, Yemen resmi haber ajansı Saba’ya yaptığı açıklamada; BAE’nin bu uyarıyı dikkate almasını istedi. Yemen Ordu Sözcüsü, BAE’nin, Yemen’in batı sahillerinde savaşı şiddetlendirmesi karşısında Yemen Ordusu ve halk güçlerinin kuvvetli cevabıyla karşı karşıya kalacaktır açıklamasında bulundu.

 

 

"CEHENNEMİN KAPILARI AÇILDI"

Yemen Ordusu Savunma Bakanı General Muhammed Nasır El Atefi de cuma günkü açıklamasında, cehennem kapılarının saldırganların yüzüne açıldığını belirtti.

BAE YENİLGİYİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan, BAE'nin Dışişleri Bakanı Enver Gargaş, bu ülkenin Yemen'e karşı savaşta yenilgi aldığını itiraf etti. Gargaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada; ülkesinin Yemen'e yönelik üç yıllık savaşta yenilgiye uğradığını belirterek, Yemen sınavının zor olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydetti.

YEMEN'DE SAVAŞMAK AMACIYLA BULUNUYOR

Bilindiği gibi Birleşik Arap Emirlikleri, terör örgütü DAEŞ ve El kaide aracılığıyla, Yemen Ensarullah hareketiyle savaşmak amacıyla bu ülkede bulunuyor.

BAE'YE AİT YÜZLERCE ASKER VE SUBAY ÖLDÜ

Yemen'e yönelik savaşta şimdiye kadar BAE'ne ait yüzlerce subay ve asker ölmüş ve yaralanmış, çok sayıda askeri teçhizat, gemi ve İHA da imha edilmiştir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • serkan özkan 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD si, çini, AB si silah satıyor. Niye durdursun. Yangına körükle gidecek. Hem ezeli düşman bildiği müslümanı böylece kıracak hemde ekonomisi güçlenecek.. Müslüman acaba nezaman akıllanıp Birlik olacak?
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    beter olun beter
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    BAE ni vurun dualarimiz YEMEN halki icin kalbimiz lede yanindayiz BAE islam alemi icinde itrail e tapan seytan abd nin köpegi sonrasinda suud köpekleri ve misir in basindaki fravun sisi
    Cevapla
  • maho 5 yıl önce Şikayet Et
    kahramn yemen askerleri BAE gibi muaviye bozuntularını gebertin
    Cevapla
  • Eloğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Muaviye bir sahabeydi ve onu yargılamak sana düşmez.
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu soysuzlarin IHA si bizden ve derhal bu ülkeye ihraci durdurulmali!!! Bu kani bozuk BAE kralligi ingiliz köpekleridir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...