Dehşete düşüren sözler! Onları yaratıklaştırdı

İran Milli Yüksek Savunma Üniversitesi Rektörü General Vahidi, ABD'nin tüm uluslararası prensiplere ahde vefasızlığın simgesi olduğunu ve ABD ile Kuzey Kore'nin ilişkileri için olumlu bir gelecek düşünmediğini kaydetti.

Dehşete düşüren sözler! Onları yaratıklaştırdı
Dehşete düşüren sözler! Onları yaratıklaştırdı
GİRİŞ 18.06.2018 09:32 GÜNCELLEME 18.06.2018 09:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İran Milli Savunma Yüksek Üniversitesi Rektörü General Ahmed Vahidi, Tesnim Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada; son bölgesel gelişmeler ve Siyonist rejimin girişimlerini değerlendirirken, Suriye'nin ABD, Batı, Araplar ve bilhassa İsrail için rezalet yenilgi alanlarından biri olduğunu kaydetti.

"HİÇBİR ZAMAN KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMEYECEK"

 

 

İranlı general, bu cephenin, Suriye düzenini yok etmeye yönelik tüm çabalarının fiyasko ile sonuçlandığının ve bugün İsrail'in kendi güvenliğinden endişe duyduğunu, bunun doğal bir durum olduğunu çünkü İsrail hiçbir zaman kendini güvende hissedemediğini vurguladı.

Komutan Vahidi; Suriye'nin sorunların üstesinde geldiğine işaretle, bugün İsraillilerin zor durumda olduğunu ve hareketlerinin reaksiyondan ibaret olduğunu kaydetti.

"ABD AHDE VEFASIZLIK SİMGESİ"

ABD ile Kuzey Kore ilişkilerine dikkat çeken General Vahidi, ABD'nin tüm uluslararası ve ahlaki kurallara ahde vefasızlığın simgesi olduğunu hatırlatarak, Korelilerin ABD ile müzakere için kararlarının kendilerini ilgilendirdiğini, ancak bu alanda ABD'nin yapacaklarıyla ilgili olumlu bir gelecek düşünmediğini ifade etti.

"ONLARI YARATIK HALİNE GETİRDİ"

ABD'nin Avrupalı dostlarına karşı bile iyi hareket etmediğini ve onlara hiçbir değer vermediği yaratıklar haline getirdiğini ifade eden Komutan Vahidi, İngiltere, Almanya ve Fransa ile ABD'nin karşı karşıya gelmesinin ABD'nin kendi çıkarlarından başka hiçbir şeyi düşünmediğini ortaya koyduğunu ifade etti.

YORUMLAR 4
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Molla rejimi eninde sonunda devrilecek. İran halkını temsil etmiyor bu rejim.
    Cevapla
  • Adem 5 yıl önce Şikayet Et
    İran israile, israil irana niçin düşman olsun.anlayamıyorum.
    Cevapla
  • Watandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav sen ne diyon be molla aynı takımın oyuncususunuz kimi kandirmaya çalışıyorsun iran amerika İsrail. Beraber firildak cevoriyorsunuz
    Cevapla
  • murat 5 yıl önce Şikayet Et
    iç kamuoyuna yönelik söylemler dünya şu gerçeği gördü afganistan ve ırakta amerika ile suriyede rusya ile ittifak halindesiniz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor