Katar'da Erdoğan'ın zaferi için etkinlik

Katar'ın başkenti Doha'da, Katar'da ikamet eden Suriyeli eşraflardan Fehd Hamed el-Azab el-Meşhedani tarafından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferini kutlama etkinliği düzenlendi.

Katar'da Erdoğan'ın zaferi için etkinlik
Katar'da Erdoğan'ın zaferi için etkinlik
GİRİŞ 28.06.2018 01:28 GÜNCELLEME 28.06.2018 01:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Etkinlikte, Suriyelilerden oluşan bir ilahi grubu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'yi anlatan bazı şiir ve kasideleri seslendirdi.

"İSLAM ÜMMETİNİN ZAFERİ"

Etkinlikte konuşma yapan Büyükelçi Özer, Doha'daki Suriyelilere teşekkür ederek, etkinliğin, iki halk arasındaki derin ilişkileri ortaya koyduğunu belirtti.

Özer, Türkiye'nin Suriyeli kardeşlerini ağırlamasının onlar için Ensar'ın Muhacirlere yaptığı gibi bir yardım olduğunu ifade etti.

Suriyeliler adına konuşma yapan Meşhedani de "Genelde İslam ümmetini, özelde ise Türkiye devletini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim zaferinden dolayı tebrik ediyoruz. Bu zaferi biz, bölge halkının ve İslam ümmetinin zaferi olarak değerlendiriyoruz." dedi.

Meşhedani, Türkiye hükümetine ve halkına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde daha fazla ilerleme ve refah temennisinde bulundu.

YORUMLAR 1
  • Eren 5 yıl önce Şikayet Et
    Katarda maalesef CHP fazla aldı. İşin ilginç tarafı CHP'liler Araplardan tiksinir ama orada yaşayanlar CHP'yi seviyormuş. Bir yerde bir terslik var?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!