Kadın polis aç kalan bebeği emzirdi!

Arjantin'de yeni doğum yapmış bir kadın polis, aç kalan bebeği hastanede emzirdi.

Kadın polis aç kalan bebeği emzirdi!
Kadın polis aç kalan bebeği emzirdi!
GİRİŞ 18.08.2018 08:50 GÜNCELLEME 18.08.2018 08:58
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Arjantin’de yeni doğum yapmış bir polis memurunun açlıktan ağlayan 8 aylık bebeği emzirmesi herkesi duygulandırdı.
 
Arjantin’de annesinden ayrı kalan ve açlıktan ağlayan 8 aylık bir bebeği gören yeni doğum yapmış Celeste Ayala isimli polis memuru, hastane çalışanlarının iş yoğunluğu sebebiyle bebekle ilgilenemediklerini fark etti. Bunun üzerine aç olan bebeği emzirmek istediğini söyleyerek, hastane çalışanlarından izin aldı. Daha sonra ise açlıktan ağlayan bebeği emzirerek karnını doyurdu.

'HASTANE YÖNETİMİ GİBİ KİRİNDEN VE KÖTÜ KOKUSUNDAN RAHATSIZ OLMADIN'

 

 

Fotoğrafının başka bir memur arkadaşınca çekilip sosyal medyadan paylaşılması üzerine olay dünyanın pek çok farklı yerindeki insanları duygulandırdı. Sosyal medyada fotoğrafını paylaşan memur arkadaşı ise "Hiç tereddüt etmedin, annesi gibi davrandın, hastane yönetimi gibi kirinden ve kötü kokusundan rahatsız olmadın. Bu her gün karşılaşılan bir davranış değil" ifadelerini kullandı.

Polis memurunun yayınladığı gönderi 95 bin defa paylaşılırken, memurun kurumundan da destek ve tebrik mesajı geldiği öğrenildi. Öte yandan açıklanmayan bir sebepten dolayı annesinden adli kararla ayrılan söz konusu bebek ve ablasının iyi olduğu ve halalarına teslim edildiği açıklandı. 

YORUMLAR 36
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    vicdanı elvermemis emzirmiş yeni anneki sütü varmış bu kadar basit...çocuğun süt annesi olmus cocuk onu o cocugu her zaman tanimali bilmeli..
    Cevapla
  • Musa 5 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar , iyilikle insan olma vasfına sahip oluyor .
    Cevapla
  • İsimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Bı kere müslüman olsa herkesin içinde yapmaz ki dini bizi ilgilendirmez ama yılın annesi bence tebrik ediyorum merhamet heryer de merhamet
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Ayşe Kulin Köprü romanını hatırladım
    Cevapla
  • Lafazan 5 yıl önce Şikayet Et
    Dinimi seviyorum. Gözü aydın süt çocuğu oldu. Ama cehalet başa bela... Duygusal takılan hödükler... Hayatta herşeyi islam çerçevesinde değerlendiremiyorsan Elhamdülillah Müslümanım deme... Sen çoktan kimlik Müslümanı olmuşsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!