Rusya'dan daha önce görülmemiş füze!

Rus yapımı MiG-31 uçağı gövde altında daha önce görülmeyen bir füze ile görüntülendi. Rusların askeri ekipmanlarını denedikleri Zhukovsky Üssü'ne yakın bir noktada çekilen görüntüde, MİG-31'e yine Rus yapımı MİG- 29'un eşlik ettiği görülüyor.

Rusya'dan daha önce görülmemiş füze!
Rusya'dan daha önce görülmemiş füze!
GİRİŞ 01.10.2018 16:26 GÜNCELLEME 01.10.2018 16:26
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Rusların yeni füzesi projesi MİG-31 tipi savaş uçağının gövde altında ilk kez görüntülendi.

ATMOSFER DIŞINA ÇIKABİLECEK BİR FÜZE

 

 

Askeri uzmanlar, daha önce görülmemiş bu füzenin, atmosfer dışına çıkacak bir roket olduğunu belirtiyor. Uzmanlar özellikle gövde ve burun kısmının formu nedeniyle bu kanıya vardıklarını belirtiyor.

RUSLAR BU SENE BAŞINDA YENİ FÜZE ÜZERİNDE ÇALIŞTIKLARINI AÇIKLAMIŞTI

Rusya, bu yılın başlarında atmosfer dışı görev yapabilecek yeni bir füze üzerinde çalıştıklarını açıklamış ve füzenin bu yıl içerisinde de test edileceğini dile getirmişlerdi.

FÜZENİN AMACI: UYDULARI VURMAK VE YÜKSEK İRTİFAYA YÜK TAŞIMAK

Bu füzenin, halen geliştirme çalışmaları süren projede, başta uyduları vurmak veya yüksek irtifaya çeşitli amaçlı yükler taşımak için kullanılacağı iddia edildi.

2007'de durdurulan 'Ishim' projesi

2007'DE DURDURULAN BENZER PROJE: ISHİM

Projenin şekil itibariyle Rusya ile Kazakistan tarafından başlatılan ancak Kazakların ortaklıktan çekilmesiyle 2007'de durdurulan "Ishim" projesi ile benzeştiği belirtiliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 25
  • seyfullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Uçak araçları
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Rusların elindeki teknoloji iyidir. Yıllanmış ve bakımsız kalmış olması muhtemel. Para bulup bakım yapmaları ya da yenilemeleri lazım. Bunu yapmaya imkanları var mı ? yeteri düzeyde olmalı.Savaş bir zayıf nokta tespiti bir de hainler üzerinden ilerleyecektir. Nufus fazlalığı nakledemiyorsan başa beladır.
    Cevapla
  • eray akalın 5 yıl önce Şikayet Et
    Daha önceleri yazdığım gibi.Yani silah teknolojisinde rusya dünyada da bir numaradır.Rusya istese bütün dünyayı saatler içinde toz duman eder.
    Cevapla
  • bla bla 5 yıl önce Şikayet Et
    EYY ileri zekalı AKDENİZ isimli arkadaş. Boş boş konuşmadan önce gir bi araştır. Alaska ABD nin eline hangi yollarla geçmiş. Bir kurşun bile sıkmadan teslim etti diyor bide.
    Cevapla
  • Mahmut 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla bilgisayar oyunu oynuyorsun.
    Cevapla
  • Burhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Tabi tabi...
    Cevapla
  • Akdeniz 5 yıl önce Şikayet Et
    Yaşın kaç senin yeğen? Senin bayıldığın Rusya 1979 dan 1989 a kadar 10 sene Afganistan'la savaşıp bir karış toprak alamadan geldiği gibi kaçtı. Senin Rusya'nın madem bütün dünyayı toz duman edecek gücü var. Peki o zaman niye 1867 tarihinde Türkiye'nin 2 katı kadar toprağı olan Alaska'yı mermi bile atmadan Amerika'ya teslim etti. Rusya uçağını düşüren 8 milyonluk İsrail'e bile sesini çıkaramadı. Sen Rusya istese bütün dünyayı yok eder diyorsun. O kadar teknolojisi varsa Rusya'nın önce düşmeyen uçak yapsın. İyice şamar oğlanı oldular. Gelen gelen uçaklarını vuruyor. Muhalifler bile Suriye'de füzeyle Rusya'nın Su 27 uçağını düşürdü.
    Cevapla
  • ülkem benim 5 yıl önce Şikayet Et
    bir uydunun vurulması halinde yörüngeye savrulan binlerce milyonlarca parça son hızla diğer uydularında yörüngesine girerek o uyduları da parçalayıp domino etkisi oluşturabilir. gravity filminde buna benzer bir konu işlenmişti.
    Cevapla
  • Maket füzeler 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi bostan korkuluğu. Saddam Hüseyin de aynı uçakları Rusya'dan satın almıştı. Hiçbir halta yaramadı. İçi boş tenekeleri basına füze diye anlatıyorlar. Ellerindeki silahlar 5 para etmez. Daha geçen İsrail bunların uçağını düşürüp 15 tane askerini gebertti. Isıracak köpek dişini göstermez. Ömründe uçak görmemiş cahil halkı kandırıyorlar. Rus havayolu şirketleri bile ABD Boeing ve Fransız Airbus uçakları ağırlıklı filolara sahip. Kendileri bile yaptıkları uçaklara itimat etmiyor. Füze yapmayı bırak doğru düzgün araba markaları bile yok. Rus oligarkları bile Avrupa menşeili arabaları kullanıyor. Favorileri Mercedes G serisi.
    Cevapla
  • ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka simdi anlamadim...dedigknle ne ilgisi var ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi