Ermenistan'dan Türkiye'ye küstah sözler!

Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, 'Ermeni soykırımı'nın zamanında kabul edilip kınanmadığını ve bunun 20. yüzyılda yeni suçlara ve soykırımlara yol açtığını savunarak Erdoğan'la görüşmesi halinde kendisine ilk olarak ne söyleyeceğini anlattı.

Ermenistan'dan Türkiye'ye küstah sözler!
Ermenistan'dan Türkiye'ye küstah sözler!
GİRİŞ 25.10.2018 17:13 GÜNCELLEME 26.10.2018 08:49
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

İsviçre'nin RTS televizyonuna konuşan Ermenistan Cumhurbaşkanı Armen Sarkisyan, Ermenistan'ın Hristiyanlıktaki affedicilik ilkesinden ötürü Türkiye ile diyaloğa hazır olduğunu söyledi.

TÜRKİYE İTİRAF ETMELİ

 

 

Sarkisyan, Ermenistan'ın  bir gün Türkiye'yi affedebileceğini lakin bunun için ilk olarak Türkiye'nin pişman olarak itirafta bulunması gerektiğini ifade etti.

Armen Sarkistan, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilk karşılaşmasında şunları söyleyeceğini bildirdi:

"Günaydın sayın Cumhurbaşkanı. İstişare etmemiz gereken şeyler olduğunu düşünüyorum. Sen Türkiye'nin Cumhurbaşkanısın, ben de Ermenistan'ın. Atalarım, ailem Bitlis, Van ve Erzurumlu. Neden kendi geçmişlerimiz hakkında konuşmuyoruz? Gelecek ve halklarımız hakkında konuşmalıyız. Hristiyanlık, affetmeyi öğretir"

YORUMLAR 66
  • nail 5 yıl önce Şikayet Et
    Ermenilerin yaptığı katliamlardan bahsetmiyorsun sizi avrupa kovdu ahlaksız işlerinizden ve Osmanlı sahip çıktı sizi besledi esnaf tüccar yaptı nankörlük ettiniz ingili in fransızın rus un piyonu oldunuz o yüzden siz lanetlisiniz hiçbir zamman güçlü bir ülke olamayacak açlık sefalet içinde kalacaksınız geçmişte günahınız çok siyasete değil tarihi gün yüzüne çıkarın araştırın kim kime soykırım yapmış .yaptığınız katliamlar o kadar çoktu ki savaşı kaybedince Türkler bizim yaptığımız bu kadar katliamdan sonra rahat bırakmazlar diye kışın soğuğunda kendiniz gittiniz .
    Cevapla
  • Apo 5 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he görürsen söylersin biraz aklin varsa azerbaycan topraklarını verir ermeni katliamı yalanindan vazgeçip sefalet içinde yaşayan halkının biraz olsun rahata ermesini saglarsin türkiye soykirimci olsaydi 100 bin ermeni türkiyede çalışamazdi.
    Cevapla
  • Ali derki 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerinin yaptıklarını unutmuş gibi konuşuyor. 1 inci dünya savaşında ve daha sonralarıda yaptıklarını hiç bir türk politikacı yüzlerini vurmuyor. Hem türkiyeye muhtaç hem amerikalıların yalanlarını anlatıp duruyor
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 5 yıl önce Şikayet Et
    İstediğin kadar konuş, size toprak moprak yok! Ortodoks birliğiyle arkanıza rusyayı alarak konuşmak en iyi yaptığınız şey
    Cevapla
  • Hakikat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin ne kadar af etmeyi sevdiğinizi biz Osmanlı döneminde yaptığınız isyan içten bölme ihanet ve Hocalı katliamlarıyla Karadağ dan biz iyi biliriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma