İsrail sessizliğini bozdu! Arabistan açıklaması

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı hakkında ilk kez konuştu. Netanyahu, yaşananların korkunç olduğunu belirterek "Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz" dedi. İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz ise, "Kaşıkçı’nın öldürülmesi adice" dedi.

İsrail sessizliğini bozdu! Arabistan açıklaması
İsrail sessizliğini bozdu! Arabistan açıklaması
GİRİŞ 02.11.2018 14:13 GÜNCELLEME 02.11.2018 14:53
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Cemal Kaşıkçı bir açıklama yaptı. Netanyahu, yaşananların korkunç olduğunu belirterek "Bu sorunla düzgün bir şekilde ilgilenmeliyiz" dedi.

"KAŞIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLMESİ ADİCE"

 

 

Öte yandan İsrail Enerji Bakanı Yuval Steinitz de, Tel Aviv’de katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulundu. Steinitz, Kaşıkçı cinayetiyle ilgili olarak, "Kaşıkçı’nın öldürülmesi adice. Fakat İsrail’in daha önemli sorunu var. O da İran’la mücadelede Körfez ülkeleriyle ilişkimizi sağlamlaştırmak" ifadesini kullandı.

Ayrıntılar geliyor.

YORUMLAR 22
  • Kizildereli 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonunuz yaklaşiyor sonunuz türklerin elinden olaçak InşaAllah
    Cevapla
  • 777 5 yıl önce Şikayet Et
    baş terörist israildir,bu olayın faili prens de dostlarıdır.prensesi kurtarmayacaklarını anlayınca dansöz gibi dönmüşler.
    Cevapla
  • esas 5 yıl önce Şikayet Et
    Katiller kendilerinden olmasa zalim müslüman reklamı izlerdik. Suudlar gerçekten kendilerinden ki anca şimdi soluk alıyorlar. Hoş tabi piyon uyanmalı şu anda huu Suudi efendi yerine geçecek başka piyon bulundu. Hadi tarihin çöplüğünde çöplerin arasına
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Sizin şehit ettiğiniz çocuklar ve bebekler ne olacak? Siz Suudlardan daha mı iyisiniz? Suud ne kadar adi ise siz efendileri de o kadar adi alçak ve aşağılıksınız.
    Cevapla
  • 43... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yaptığınız katliamlar kaliteli,başkalarınınkini adi kalitesiz gören, çifte kavrulmuş adi ler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber