Trump'tan yeni adım! Kafaya koydu, onu kovuyor

Washington Post gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın Adalet Bakanı Jeff Sessions'tan sonra İç Güvenlik Bakanı Kirstjen Nielsen'i de görevden alacağını iddia etti

Trump'tan yeni adım! Kafaya koydu, onu kovuyor
Trump'tan yeni adım! Kafaya koydu, onu kovuyor
GİRİŞ 13.11.2018 10:35 GÜNCELLEME 13.11.2018 10:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

New York Times gazetesinde, Beyaz Saray içinde Trump'a karşı bir direniş olduğunu ve bazı kararlarına engel olunduğunu iddia eden imzasız makalede adı geçen isimlerden biri olan Nielsen hakkında bir iddia ortaya atıldı.

 

 

Washington Post gazetesi, Trump'ın bu kez İç Güvenlik Bakanı Kristjen Nielsen'i görevden alacağını duyurdu. Haberini Trump yönetimine yakın kaynaklara dayandıran gazete, Nielsen'in gelecek hafta kovulacağını yazdı.

İç Güvenlik Bakanı Kristjen Nielsen

Ara seçimlerde Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Parti'ye geçmesiyle, ABD'de taşlar yerinden oynadı. Seçimden saatler sonra Adalet Bakanı Jeff Sessions'ı kovan ABD Başkanı Donald Trump'ın bir ismi daha görevden alması bekleniyor.

 

 

Trump, Nielsen ile bu hafta Güney Teksas'taki ABD askerlerini ziyaret etme planını iptal etmişti.

Trump'ın Nielsen'i mümkün olan en kısa zamanda görevden almak istediğini, Beyaz Saray'daki birçok ismin Trump'ın kararını ertelemeye çalıştığı belirtildi.

New York Times gazetesinde, Beyaz Saray içinde Trump'a karşı bir direniş olduğu ve bazı kararlarına engel olunduğu iddia edilen imzasız makale kaleme alınmış, yönetimdeki üst düzey isimlerden birinin de Kirstjen Nielsen olduğu iddia edilmişti.

YORUMLAR 4
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    her yol ve her yolun sonuda Allahındır
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    bana yeterki Yüce Allhah emir versin ve Allahın emirlerini bekliyom
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bana görev verirse ben görevdeyim ben alkolu ve sıgara herşeyi bırakarak Allahın verdigi görevde olacagım ben hazırım bana Allah emir verdiginde ben hazırım bana sadece Allah emir verir ve bu emire ben varım yeterki Allah bana bu emri verisin
    Cevapla
  • osmanlı 5 yıl önce Şikayet Et
    ne yazar burası TÜRKİYE eger begenmezseniz bu savaşı amerika sizle daha farklıda savaşırız sizin ypg ve ve sizn pkk ve törerisleri sizinameriklanın besledigi tüm törerisleri ölüm ve karşımıza amerikada çıkarsa amerikayada ölüm bizim kimseden kacacak işimiz yok ve savaşmaksa amerika ile ve amerikayı yok etmek evet varız ölümüne kadar Türkiye
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt