FETÖ'cü isim kendisini dünyaya fena rezil etti! Foyası ortaya çıktı

Sosyal medya üzerinden ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Bolton'a seslenen FETÖ'cü isim kendi kendini rezil etti. Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Somali'deki teröristlere silah sağladığını yalanını atarak Türkiye ve THY'ye yaptırım uygulanmasını istedi. FETÖ'cü isme en güzel cevabı ise Somalili bir kullanıcı verdi. Somalili isim, "Her ulusun kendi içinde nefret edenleri vardır, siz de onlardan biri olmalısınız" dedi.

FETÖ'cü isim kendisini dünyaya fena rezil etti! Foyası ortaya çıktı
FETÖ'cü isim kendisini dünyaya fena rezil etti! Foyası ortaya çıktı
GİRİŞ 02.02.2019 11:57 GÜNCELLEME 02.02.2019 13:41
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

- Özel Haber - Haber7.com

 

 

Almanya, 21 Ocak 2019 tarihinde İran'daki özel havayolu şirketi Mahan Air'in, İran Devrim Muhafızları tarafından askeri amaçlar için kullanılması ve terörist faaliyetler için kullanıldığını gerekçe göstererek ülkede çalışma iznini iptal etmişti. Almanya'nın bu kararına ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'dan Twitter üzerinden destek gelmişti.

Twitter kullanıcı adı "@YKayaFinal" olan bir FETÖ'cü hesap, Bolton'un bu mesajını günler sonra alıntılayarak, "Türk Hava Yolları için ne zaman harekete geçeceksiniz. Çünkü Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Hava Yolları ile birlikte terörist grup için Somali'ye çok sayıda silah gönderdi" dedi.

 

 

Twitter hesabı ve blog sayfası https://blackfridayinturkey.wordpress.com/ incelendiğinde FETÖ'cü olduğu anlaşılan bu kişiye tokat gibi cevabı ise, Somalili olduğu görülen "@DObsiye" adlı bir kullanıcı verdi. FETÖ'cü hesabın twetini alıntılayan Somalili isim, "Türkiye Somaliye ve Somalililere yardım ediyor Türkleri seviyoruz. Türkler Somalililerin hakiki arkadaşları. YPG veya PKK'nın süresi bitti ya da bitmek üzere. HASTA. Ben utanç duyuyorum bir Türk ismine sahip olmanızdan dolayı. Her ulusun kendi içinde nefret edenleri vardır, siz de onlardan biri olmalısınız" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 31
  • Bektasoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Namusuzlar
    Cevapla
  • bunlar 5 yıl önce Şikayet Et
    bunlar bildiğin gavurluk yolunda ilerliyor hain topla hain çıkar hain
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzlerce insanımızı şehit eden Fetöcü denen alçaklara hakkımızı helal etmiyoruz mahşerde onların yakasında olacağız
    Cevapla
  • _melikegulse 5 yıl önce Şikayet Et
    niye mahşere bırakıyoruz.idammmmm
    Cevapla
  • Kazim peker 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet merhamet ederse hainler konusur boyle ,gebertseydi bunlari devlet bu boyle afkururmuydu
    Cevapla
  • Mustafa 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu fetöcüler çok zelil insanlar,öyleki en iyi bildikleri iş, fetönün ağzını silip attığı peçeteyi yerler, yeryüzünde fesat çıkaran münafıklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor
KAAN İtalya'da manşet oldu: Kralların kralı