Esed'in başdanışmanı konuştu! Kürtlere özerklik açıklaması

Beşar Esed'in danışmanı Buseyna Şaban, Kürtlere özerklik verilmesinin Suriye'nin bölünmesi anlamına geleceğini, dolayısıyla bunun mümkün olmadığını söyledi.

Esed'in başdanışmanı konuştu! Kürtlere özerklik açıklaması
Esed'in başdanışmanı konuştu! Kürtlere özerklik açıklaması
GİRİŞ 21.02.2019 12:17 GÜNCELLEME 21.02.2019 12:17
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Moskova'da Valday Tartışma Kulübü tarafından düzenlenen bir konferansta basına açıklamalarda bulunan Şaban, Şam yönetiminin Kürtlere özerklik verilmesi konusundaki yaklaşımını anlattı.

 

 

Özerkliğin Suriye'nin bölünmesi anlamına geleceğini ve ülkenin bölünemeyeceğini söyleyen Buseyna Şaban, "Suriye'de Ermeniler, Kafkaslar, Türkler, Hristiyanlar ve daha niceleri yaşıyor. Suriye, tüm bireyler için bir eritme potasıdır ve tüm bireyler Suriye yasaları karşısında eşittir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • EMRAH 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne Suriye ymiş Be. petrol Akar Yolunu bulur
    Cevapla
  • Denge 5 yıl önce Şikayet Et
    suriye yasası mı? Hangi yasa bu bilen var mı?
    Cevapla
  • Deli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey Kürt kardeşlerimiz gelin birlik olalım, bakın kimseden size hayır yok, Abd si Rusya sı dahil herkes sizi satma derdinde, ırkçılığı, komünistliği bırakın, kardeş olalım.
    Cevapla
  • Ali Veysel 5 yıl önce Şikayet Et
    Esad can çekişiyor ama ölmeden Türkiye nin başına bela olsun diye yapılan bir oyun. Hatta bu işte Rusya ve İran ın parmağı vardır. Rusya ypg ye söylemesede sıcak bakıyor.
    Cevapla
  • analiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Eritme ne altın mı eritiyoruz bakır mı .... Evet özerklik bölünmüşlüğe hayır ama insan haklarına ve herkesin lisanını öğrenmesine ve kültürel faaliyetlerine izin vermelisiniz .Arap milliyetçiliğini bırakın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!