İran Devrim Muhafızları, terör örgütü PJAK'la çatıştı

İran'da Türkiye sınırına yakın bir bölgede terör örgütü PKK'nın İran kolu PJAK'la İran Devrim Muhafızları arasında çatışma çıktığı belirtildi.

İran Devrim Muhafızları, terör örgütü PJAK'la çatıştı
İran Devrim Muhafızları, terör örgütü PJAK'la çatıştı
GİRİŞ 29.05.2019 11:54 GÜNCELLEME 29.05.2019 11:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İran devlet televizyonu, çatışmanın dün akşam saatlerinde ülkenin kuzeybatısındaki Çaldıran ilçesine bağlı Segrik köyü yakınlarında meydana geldiğini duyurdu.

 

 

Haberde, Çaldıran sınır bölgesinden İran'a sızmaya çalışan teröristlerle Devrim Muhafızları askerleri arasında çıkan çatışmada bazı teröristlerin öldürüldüğü aktarıldı.

Öldürülen teröristlerin sayısı konusu bilgi verilmezken, teröristlerden mühimmat ve iletişim araçları ele geçirildiği duyuruldu. Çatışmada, teğmen rütbeli bir İranlı askerin hayatını kaybettiği kaydedildi.
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • 01adana 4 yıl önce Şikayet Et
    vallaha gendileri bilir hedefin biri türkiyeyse biri iran digeride ırak digeri ise suriye asıl amaçladıkları ise vaadedilmiş toprakları almak yani büyük israili kurmak daha ne zamana gadar gafayı guma sokacaklar iş işten geçtikten sonra şimdiki filistinliler gibi ah vah etmek para etmez
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 4 yıl önce Şikayet Et
    İran Türkiye ortak terör örgütünü vurabilir 1 tane kalmayana dek vurulmalı operasyon olmalı
    Cevapla
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah guc kuvvet versin
    Cevapla
  • ULU BİLGE 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu abd nin İran'ı devirmek için kullanacağı Türkiye de pkk iran da pejak kendi askerini riske etmeden silah ve lojistik destek vererek uzaktan kumanda ile yıpratmak sonra istediğini yaptırmak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor