İki dönem belediye başkanlığı yapan adam artık pazarcı

Bangladeş’in Chapai Nawabganj şehrin Gohalabari belediyesinde 2003 yılından 2011 yılına kadar belediye başkanlığı yapan Abdur Raşid, görevin sonlandırması sonrasında artık pazarlarda sebze satarak ailesini geçindiriyor.

İki dönem belediye başkanlığı yapan adam artık pazarcı
İki dönem belediye başkanlığı yapan adam artık pazarcı
GİRİŞ 14.10.2019 11:25 GÜNCELLEME 14.10.2019 12:45
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Ülke geleninde çoğunlukla siyasi lideri olmak bir fırsat olarak değerlendirip yolsuzluklar zengin olma örnekleri çok bulunurken Abdur Raşid buna karşı iyi bir örnek oldu. 65 yaşında olan ve yaklaşık 8 sene belediye başkanlığı yapan Abdur Raşid, "Başkanlığı döneminde bütçe olarak gelen her şey insanların emanetiydi. Ben sadece onların bir hizmetkâraydım" diye konuştu.

 

 

Bangladeş Cemaati İslami’nin adayı olup belediye başkanı olan Abdur Raşid, "Çoğu siyasetçiler göreve gelmesi bir fırsat düşünüp zengin oluyorlar. Siz neden böylesiniz?" sorusuna şu şekilde cevap verdi: "Emanete ihanet edemem. Benim eğitimim ve dinim bana ihanet etmememi öğretti. Ayrıca ihanet edenleri Allah asla sevmez. Benim partim Bangladeş Cemaati İslami de bunu asla kabul etmez. Bir gün öleceğim. Burada insanların emanetine ihanet edersem Allah’a ne cevap vereceğim ki?"

Gelecekte ülkenin siyasi düzeni değişirse yine başkanlığa aday olacağını belirten Abdur Raşid, "Şimdi sadece sebze satıyorum. Bundan gelen gelirle hayatımızı helal kazanımlarla sürdürüyoruz. Bu işten de çok memnunum" dedi.

 

 

Sosyal medyaya düşen eski belediye başkanı Abdur Raşid’in bu videosu, milyonlarca tıklanırken vatandaşlardan da tebrik yorumu alıyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 43
  • cemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman bu düşüncede olmalı.
    Cevapla
  • tim1979 4 yıl önce Şikayet Et
    işte müminnn
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah böyle idarecilerin sayısını ülkemizde ve dünya da arttırsın
    Cevapla
  • Aziz Altıntaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Amiinnn
    Cevapla
  • erdi 4 yıl önce Şikayet Et
    gerçek müslümanla sahtekarının bariz ayrılışı allaha karşı sorumluğunu düşünmesi imanını gösteriyor sahtekarlara duyrulur
    Cevapla
  • Aziz Altıntaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekte olması gereken anlayış burdur yönetim burdur bir kişi hem dini kullanıp yönetiminde zengin oluyorsa Allah katında bunun hesabını mutlaka verecektir
    Cevapla
  • hido 4 yıl önce Şikayet Et
    Bbizim belediyelere duyurulur, adam bir dönem belediye baskani olsa birdah sirti yere gelmiyor niyeyse hayret :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız