Hollanda'da koronavirüs kabusu! 80 kişi daha öldü!

Hollanda’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 24 saatte 80 kişi artarak 356’ya çıktı.

Hollanda'da koronavirüs kabusu! 80 kişi daha öldü!
Hollanda'da koronavirüs kabusu! 80 kişi daha öldü!
GİRİŞ 25.03.2020 21:16 GÜNCELLEME 25.03.2020 21:47
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hollanda Sağlık Bakanlığına bağlı Sağlık ve Çevre için Devlet Enstitüsü (RIVM), Kovid-19 ile ilgili bilgileri güncelledi. Buna göre, ülkede salgında dün 276 olan ölü sayısı 356'ya, 5 bin 560 olan vaka sayısı da 852 artışla 6 bin 412’ye çıktı.

''YAYILMADA YAVAŞLAMA VAR''

RIVM'den yapılan yazılı açıklamada, hastalık belirtileri olan herkesin test edilmemesi nedeniyle gerçek rakamın daha yüksek olduğu, şimdiye kadar 1836 kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Son günlerde hastaneye kaldırılanların sayısındaki artışın şu anda dengeli hale geldiği kaydedilen açıklamada, bunun virüsün yayılma hızında azalmaya yönelik bir işaret olduğuna dikkat çekildi. Açıklamada, bunun ilk işaret olduğu ancak böyle olup olmadığının ilerleyen günlerde net bir şekilde ortaya çıkacağı aktarıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • hollandadan 4 yıl önce Şikayet Et
    hollanda da yasiyorum hastalarin cogu turk. malessef turk kokenli kardeslerimiz fazla dikkate almiyorlar. Allah yaar ve yardimcimiz olsun hollandadan selamlar Allaha emanetiz insAllah
    Cevapla
  • Gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizde dikkat edin orda birbirinize sahip çıkın gurbette ya, sizi fazla dikkate almıyorlar siz dikkat edeceksiniz, elin ülkesinde işte böyle ikinci sınıf muamele görürsünüz işte, bırakın memleketine dönün orası bitti, ben 5 yıl önce bıraktım hollandalı hiçte pişman değilim, insanın kendi vatanı gibi yokmuş
    Cevapla
  • Faruk Alabora 4 yıl önce Şikayet Et
    alakası yok. madem bir şey söylüyorsun kaynak göster.
    Cevapla
  • vatandasşak 4 yıl önce Şikayet Et
    niyeyse italyanlara bile uzuldumde hollandaya uzulmedim hic
    Cevapla
  • Greenpeace 4 yıl önce Şikayet Et
    Hollanda dan daha iyi bir performans bekliyoruz, çok geriden geliyorlar sonra Sırplar dan bekliyoruz keza Amerika...Srebrenitsa, Suriye, Irak, Afganistan ve Myanmar da öldürülen Müslümanların intikamı feci olacak seyretme zamanı bizdedir. Allah'ın azabı büyük oluyor. İran da sapkın bir devlet olarak Suriye'de yaptıklarının bedelini ağır ödeyecek. Bu ülkeler sadece canları ile değil yıkıcı ekonomik kayıpları ile belki de bir daha toparlanamayacaklar.
    Cevapla
  • Hakkı hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılık ve İslam düşmanlığı yapanların Allah cezasını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler