10 yaşında anne oldu

İspanya’nın güneyinde 10 yaşındaki Romanyalı kızın doğum yapması, gündeme damgasını vurdu ama genç annenin akrabaları doğuma şaşıranlara şaşıyor

10 yaşında anne oldu
10 yaşında anne oldu
GİRİŞ 03.11.2010 12:36 GÜNCELLEME 03.11.2010 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bebeğin anneannesi Olimpia, kızının İspanya’ya 3 hafta önce geldiğini belirterek, “Buraya geldiğinde zaten hamileydi. Doğum yapmak için buraya geldi” dedi. Bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen anneanne, “Bebek sağlıklı. Annemiz 10 yaşında. Biz Romanya’da bu yaşlarda evleniyoruz. Kızım bebeğiyle çok mutlu. Bu durum aslında bizim için çok normal. Kızım 10 yaşında, yani o kadar da küçük değil. Bebeğin ismini Nicoleta koyacağız” şeklinde konuştu.

Elena’nın kendisiyle yaşadığını açıklayan Olimpia, hamilelik sürecinin normal geçtiğini, bebeğin babasının 13 yaşında olduğunu ve Romanya’da yaşadığını ifade ederken, çocuk yaşta sayılabilecek çiftin evli değil, nişanlı olduklarını ve daha sonra ayrıldıklarını da sözlerine ekledi. Elena’nın ailesinin yaşadığı apartmandaki komşular da, olay karşısında şaşkına döndüklerini belirtti. 10 yaşındaki bir çocuğun hamile kalmasını normal bulmadıklarını söyleyen komşular, yetkililerin konuyla ilgili bir adım atmasını istiyor.

Dünyadaki en genç anne, Peru’da yalnızca 5 yaşındayken hamile kalarak, 5 buçuk yaşında sezaryenle 2 kilo 900gr bir erkek çocuğu dünyaya getiren Lina Medina olarak biliniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • zehra 13 yıl önce Şikayet Et
    oha. insanlar iyice şaşırttı.. dünyanın düzeni iyice bozuluyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler