İspanya Kralı'nın yasak aşk rezaletleri!

İspanya Kralı Carlos'un, 2 ayrı sevgiliden 2 çocuk sahibi olduğu iddia edildi. Belçika'da yaşayan kızı Ingrid 46, İspanya'da yaşayan oğlu Albert 56 yaşında

İspanya Kralı'nın yasak aşk rezaletleri!
İspanya Kralı'nın yasak aşk rezaletleri!
GİRİŞ 15.06.2012 08:16 GÜNCELLEME 15.06.2012 10:32

İspanya Kralı Juan Carlos'un gençlik yıllarındaki yasak aşklarından iki çocuğu olduğu iddiası, ülke gündemine bomba gibi düştü. İspanya'nın Katalan bölgesi ile Belçika'daki bazı medya kuruluşlarına göre, Kral Carlos'un 46 ve 56 yaşlarında evlilik dışı iki çocuğu var. Çocuklarının isimlerini Belçika'da yaşayan Ingrid Sartiau (46) ve İspanya'da yaşayan Sola Albert Jimenez (56) olarak açıklayan medya, her ikisinin de DNA örneklerinin alındığını ve yüzde 91 oranında DNA benzerliği saptandığını ileri sürdü. Belçika'da yayın yapan DH isimli dergisinin internet sitesi, 1956 doğumlu, asil bir Katalan ailesine mensup olan Albert'ın, Kral Carlos'un Barselona'da yaşadığı bir aşk hikâyesinin 'meyvesi' olduğunu bildirdi.

OĞLU DEDEKTİF TUTMUŞ

1966 doğumlu Ingrid'in ise o zamanlar 27 yaşında olan Kral Juan Carlos'un Liliane isimli kadından olan ikinci gayrimeşru çocuğu olduğu söyleniyor. Belçika'nın Ghent kenti yakınlarında yaşayan Liliane'in asillerin gittiği bir okulda eğitmen olduğu ve Kral Carlos'la aşk yaşadığı ifade ediliyor. Babasının kim olduğunu ilk olarak Albert'in araştırmaya başladığını belirten Belçika basını, 1980'li yıllarda özel bir dedektif tutarak araştırma yaptırdığını ve 2001'de soyadının değiştirildiğini öğrendiğini yazdı. Carlos'un Elena (49), Cristina (47) ve Prens Felipe (44) isimli üç çocuğu bulunuyor.

Sabah

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu