‘Yedi Güzel Adam’ söyleşisinin onur konuğu Pakdil

Başakşehir Belediyesi’nin ‘Yedi Güzel Adam’ programları fikir adamı-edebiyatçı figürünün yaşayan büyük örneği Nuri Pakdil ile devam ediyor.

‘Yedi Güzel Adam’ söyleşisinin onur konuğu Pakdil
‘Yedi Güzel Adam’ söyleşisinin onur konuğu Pakdil
GİRİŞ 23.01.2015 10:10 GÜNCELLEME 23.01.2015 10:10

Yakın dönem Türk edebiyatına damga vurmuş Cahit Zarifoğlu, Erdem Beyazıt, Rasim Özdenören, Nuri Pakdil, Mehmet Akif İnan, Sezai Karakoç,  Alâeddin Özdenören’in her birinin eserleri ve fikri kimliklerinin irdelendiği  ‘Yedi Güzel Adam’ söyleşileri 7 ay boyunca devam edecek.

'Sıra dışı 68 Kuşağı'nın ortaya çıkmasında, önemli pay sahibi olan Nuri Pakdil’in onur konuğu olacağı programda Pakdil’in edebiyat, kültür, sanat, siyaset, toplum, din, ekonomi, Türkiye, Ortadoğu, yeryüzü ve daha birçok konuda düşünceleri ve edebi kimliği çizilecek.

Moderatörlüğünü  Asım Gültekin’in  yapacağı ‘Yedi Güzel Adam’ programında şair Turan Koç, şair- yazar Necip Evlice, şair-yazar, programcı İsmail Kılıçaslan konuşmacı olarak katılacak.

Tarih-saat: 24 Ocak Cumartesi saat 20.00’de

Adres: Başakşehir Mahallesi, Süleyman Çelebi Caddesi, Özçelik Sokak, Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Emin Saraç Kültür Merkezi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe