Hacettepe Üniversitesi'nde skandal pankart

Türkiye'nin köklü üniversitelerinden Hacettepe'de öğretim üyelerinin verdiği bu poz tartışmalara sebep oldu.

Hacettepe Üniversitesi'nde skandal pankart
Hacettepe Üniversitesi'nde skandal pankart
GİRİŞ 12.07.2013 08:12 GÜNCELLEME 12.07.2013 16:43
Bu Habere 216 Yorum Yapılmış

Ankara'da Hacettepe Üniversitesi Biyoloji Bölümü'nün mezuniyet töreninde bazı akademisyenler, ellerinde taşıdıkları pankartla Gezi olaylarına tam destek verdiklerini gösterdiler.

Söz konusu fotoğrafta üniversitenin öğretim üyeleri 'Yetiştirdiğimiz çapulcularla gurur duyuyoruz' yazılı afiş taşırken görülüyor.

Üzerlerinde cübbeleriyle bu pozu veren akademisyenler açıkça; yakan, yıkan, şehirleri birbirine katan öğrencilere destek verdiklerini, bu tarz toplumsal bunalımların arkasında olduklarını söylüyorlar.

YORUMLAR 216
  • Biyolog XX 9 yıl önce Şikayet Et
    bu adamları nature/science da makaleleri olduğunu çoğunu yurtdışından üni. çağırdığı halde sadece türkiye gelişsin diye durduklarını bilmeden laf atmak kolay tabi.
    Cevapla
  • koca seyit 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru söze ne hacet. Yetiştirdikleri insanlar ortada. Bilim adına zerre katkısı olmayan, sadece parti içki eğlence anlayışı ile hayatını geçiren sorumsuz , alkol bağımlısı, yağmacı bir gençlik. Ne türk kültür ve ananesiyle ne de islam kültürü ile ilişkisi olmayan beyinleri yıkanmış bir avuç zavallı. işte yetişrdiğiniz çapulcular.
    Cevapla
  • Ahmet Taştan 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylemiş. Üniversitelerde gerçekten çapulcu yetiştiriyorlar. Tüm teknolojiyi ve yenilikleri yurt dışından ithal ediyoruz. 75 milyonluk ülkemizdeki üniversitelerde hiçbir başarı yok, ama ortalık karıştırmaya gelince birinciyiz.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkentliharby masumlarınız böyle kırıp yakıyorsa. Zalimleriniz ne yapar onu yaz da öğret.!
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 10 yıl önce Şikayet Et
    Daha da anlamayan ya da saptırmak isteyenler var. Bakınca bu yazıyı da anlamayan belli ki art niyetli hoşgörüyü çok fazla alıyorlar da sersemliyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı