Öğretmenlere atama müjdesi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şubat ayında 10 bin öğretmen ataması yapılacağını açıkladı.

Öğretmenlere atama müjdesi
Öğretmenlere atama müjdesi
GİRİŞ 20.11.2013 23:20 GÜNCELLEME 20.11.2013 23:30
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, A Haber'de katıldığı programda gündeme dair çok önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan öğretmen atamalarına dair "Şubat ayında 10 bin öğretmen atamayı öngörüyoruz" dedi.

İşte Başbakan'ın o sözleri;

"ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL İÇİNDE AÇIK KALMAYACAK"

"Eğitimde biliyorsunuz bir reform yaptık, 4+4+4. Bunu niye yaptık? Hiçbir iktidar 12 yıl zorunlu eğitime imza atamadı ve biz bu adımı attık. İstiyoruz ki kaliteyi arttıralım. Bu nedenle o iddiaları ortaya atanlara diyoruz ki madem bu işi iyi yaptığınızı söylüyorsunuz gelin. 10 yılda 400 bin öğretmeni Milli Eğitim'e kazandırdık. Bütçemizi dikkatli bir şekilde değerlendireceğiz, kullanacağız. Şubat ayında 10 bin öğretmen atamayı öngörüyoruz. Önümüzdeki 4-5 yıl içinde öğretmen açığımızı sıfırlamış olacağız" dedi.

YORUMLAR 8
  • Mu_sul 10 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık. arkadaşlardan biri bütün yıl yat kpss de 50 al atanamıyorum de "diye bir şey yazmış.saygı değer arkadaşım,eğer geçen yıl şubat ataması olsaydı arkadaşıma 200 kişi kalmıştı ve puanı 82 idi,kesin atanacaktı.ve puanlarınıda bir yıl geçerli deyip şubata atama kesin kaldırıldı deyip bu insanların hakkı yendi.bizzat başbakan ve meb bakanı söyledi herkez şahit.dindar adam bunu yaparsa vay benim milletimin haline.
    Cevapla
  • selim iz 10 yıl önce Şikayet Et
    Hiç kimse bana seçim ekonomisi yapmıyoruz demesin.... Şubat ataması kesinlikle yapılmayacak dendi ama seçim var diye yapılıyor daha önce de yapmayacağız dedikleri şeyleri yaptılar, Hükümet halk nezninde ciddi şekilde güven kaybetmiştir...
    Cevapla
  • Mu_sul 10 yıl önce Şikayet Et
    yağlı ballı hayat. ülkede nezaman bir sıkıntılı dönem olsa ağıza sürülecek bal hemen hazır.geçen seneyi hatırlayalım.bir öğretmen şubat ataması yapılmadığı için eşinden dolayı başbakana tepki göstermişti,bi daha oy yok size diye veoyuna ihtiyacım yok hadi oradan demişti başbakan.bizden şubatta atama beklemeyin artık kaldırdık demişti ve şubat atamasında gidecek olanlar kalmıştı.şimdi bu tezatlık niye.onların hakları neden yendi.
    Cevapla
  • keskinr21 10 yıl önce Şikayet Et
    öğretmen açığı. bitmez doğuda il merkezleri sınıf mevcudları ortalama 45-50 yani doğuya şimdiki kadar okul yapsanız anca dile getirdikleriniz mevcut lar haline gelir ( 24 ) okul yapımı yok öğretmen doğuda durmuyor dışarda bekleyen öğretmen adayı atanınca gidiyor yani açık bitmez herkeste atanamaz
    Cevapla
  • kaan arslan 10 yıl önce Şikayet Et
    diyecek birşey bulamıyorum!. Çok sevdiğim Başbakanı artık tanıyamıyorum. Eşim öğretmen, 3 yıldır atama bekliyordu ve sonunda çok istediği öğretmenlik mesleğinden vazgeçti. Geçen sene son yapılan atamada branşından son atanan kişi inanmazsınız belki ama kendisinden 1 sonraydı. Yani şubat alımı olsaydı istediğimiz yere gelecekti diye bekledik fakat geçen sene ne dedi Milli Eğt. Bakanı ve Başbakan ve Müsteşarlar: Kesinlikle Şubat alımı yapılmayacak artık! Peki şimdi bu yapılan ne? Herşeyi ve herkesi Allah'a havale ediyor ve gücü bu kadar istediği gibi kullananların adaletli olması gerektiğini söyleyenlerin sayısı her gün artıyor. Mevlam hakkımızda hayırlısını eylesin fakat gerilmeye yol açan toplumsal problemler artık canımı fazlasıyla sıkıyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi