Öğretmenleri şokta! Suçunu itiraf etti

YGS'de puanlarının silindiğini belirterek bütünTürkiye'yi ayağa kaldıran liseli genç, ÖSYM'nin dava açacağını duyunca gerçeği daha fazla gizleyemedi.

Öğretmenleri şokta! Suçunu itiraf etti
Öğretmenleri şokta! Suçunu itiraf etti
GİRİŞ 05.04.2014 10:56 GÜNCELLEME 05.04.2014 11:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rize'de YGS'de aldığı 463 puanın iki gün sonra sistemde silindiğini ileri süren 18 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet Akif Karali, yalan söylediğini ve sonuç belgelerinde tahrifat yaptığını itiraf etti. Rize İMKB Lisesi İnşaat Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Karali, kısa süre önce açıklama yaparak, YGS-5 türündeki 463 puanının daha sonra girdiği sistemde silindiğini gördüğünü iddia etmiş, gözyaşı dökerek yanlışlığın düzeltilmesi için başvuruda bulunacağını açıklamıştı.

ÖĞRETMENLERİ ŞOKTA

Karali'nin puanlarının silindiği iddiaları ile ilgili haberlerin yayınlanması üzerine konuyla ilgili araştırma yapan ÖSYM Genel Merkezi, sınav sonuç kağıdında tahrifat yapıldığını belirledi ve iddialarla ilgili hukuki yollara başvurulacağını duyurdu. Bunun üzerine ailesine itirafta bulunan Mehmet Akif Karali, sonuç belgesinde tahrifat yaptığını itiraf etti. Gerçeği öğrendikten sonra, genç öğrencinin açıklamaları yaptığı dershanenin yetkilileri ise Karali'nin kendilerini de aldattığını belirterek üzüntü duyduklarını bildirdi.

SAHTE GÖZYAŞLARI MANŞETLERDE

Puanlarının ÖSYM'ce silindiğini iddia eden lise öğrencisi Mehmet Akif Karali, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın açıklaması sırasında gözyaşlarına hakim olamayarak dershane öğretmenlerine sarılarak teselli bulmuştu.

 

 

YORUMLAR 9
  • alper 10 yıl önce Şikayet Et
    montajcılara montaj. montajcılara montaj olsun. (çünkü bu konuyu sakız yapmışlardı) Galiba Daha adamlar çekirdekten yetiştiriyorlar :)
    Cevapla
  • GOK YELELİ AGOP 10 yıl önce Şikayet Et
    ZAMAN GAZETESİNE İNEN TOKATTIR !. Sadece hükümeti kötülemek için haber yaparsanız böyle rezil olursunuz ! millet size ağzı ile gülmüyor haberiniz olsun ZAMAN gazetesi ....
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. dersane ögretmenleri neden sokda oldugunu anlamış degilim akıl hoçaları kendileri degilmi
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. Bu haberi yapan saman medya oldugu muhtemelende bu haberi konu olanögrençi ihanet hareketi mensubu dersanelerde oldugu da bir yorum haber eksik . amaç ikdidarı yıpratmak oldugu bu tür ögrençiler hukuk önünde cıkarılmalıdır..
    Cevapla
  • oğuz g 10 yıl önce Şikayet Et
    çok basit. sonuç çok basit diploma vs vermeyeceksin bu adama böyle sahtekarlık yapabilen adam oskarlıktır ve her haltı yiyebilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık duyurdu! Türkiye birinci sırada
FIFA'dan Süper Lig ekibine transfer yasağı