Ücretsiz ders dinleyebilirsiniz!

Atlas Yayıncılık her eve bir dershane kurma mantığından yola çıkarak milyonlarca öğrenciye destek oldu ve olmaya devam ediyor.

Ücretsiz ders dinleyebilirsiniz!
Ücretsiz ders dinleyebilirsiniz!
GİRİŞ 18.07.2014 11:30 GÜNCELLEME 18.07.2014 12:33

Atlas Yayıncılık, ilkokul 1.Sınıf, ortaöğretim, lise, üniversiteye hazırlık, açıköğretim, KPSS ve hatta yabancı dil eğitimine kadar hazırladığı tüm eğitim setleriyle öğrencilere destek olup iyi bir gelecek için adeta ışık tuttu. Öğrencilerimizin bilgi dağarcığını genişletmek üzere sürekli yeniliklerin peşinde oldu. Şimdilerde ise farklı bir projeyle adından söz ettiriyor. 

Çağdaş bilgi ve teknolojinin izinden giden Atlas Yayıncılık bire bir dershane ortamında hazırlamış olduğu bütün sınıf içi ders anlatımlarının tamamını youtube aracılığı ile ücretsiz şekilde internetten yayınlayarak tüm öğrencilerin hizmetine sundu. Eğitimde fırsat eşitliğini tabana yaymak amacıyla başlatılan bu projede istenilen sonuç elde edildi ve dershaneye gidemeyen öğrenciler için dershane evlerine gelmiş oldu.

Bu linke https://www.youtube.com/user/atlasyayinlari tıklayarak abone ol butonuna bir kere basıp istediğiniz zaman ücretsiz olarak ders dinleyebiliyorsunuz. İster evde, ister ofiste, ister tatilde…

Nerede olursanız olun kanala bir kere abone olduktan sonra geriye sadece istediğiniz dersi istediğiniz yerde istediğiniz zaman dinleyip çalışmak kalıyor. 

Ayrıca özel öğretmen tutmuş gibi anlamadığınız dersi konuyu defalarca izleme ve anlama şansına sahipsiniz.

Bu hizmeti ihtiyacı olan öğrencilere hiçbir ücret almadan sunan Atlas Yayıncılık, eğitime önemli bir katkıda bulunuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı