Sebit eğitime yeni bir 'Vizyon' getiriyor

Vizyon Koleji ile Sebit işbirliği Türkiye’de eğitimime yeni bir vizyon kazandırıyor.

Sebit eğitime yeni bir 'Vizyon' getiriyor
Sebit eğitime yeni bir 'Vizyon' getiriyor
GİRİŞ 28.02.2015 09:15 GÜNCELLEME 28.02.2015 11:42

Vizyon Koleji, Türkiye’nin en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri kurumu olan SEBİT’in Türkiye’deki ilk ve tek Proje Okuludur.  FLEXA eğitim modeli kapsamında kullanılan teknolojik eğitim altyapısı, eğitsel içerik ve ölçme değerlendirme araçları, merkezi ODTÜ Teknokent’de bulunan SEBIT tarafından organize ediliyor ve izleniyor. ABD, Çin, Malezya ve S.Arabistan’da 21. yy. eğitim altyapılarını oluşturan, yaptığı çalışmalarla dünyanın en önemli eğitim ödüllerini almayı başaran SEBIT, ‘’Proje Okulu’’ çalışmasını dünyaya örnek olacak Türk okulu projesi olarak tanımlıyor.

SEBİT Kimdir?

Türk Telekom grubunun bir parçası olan Sebit, 25 yıllık araştırma-geliştirme deneyimi ve uluslararası örgütlenmesi ile Türkiye'nin en büyük eğitim ve bilgi teknolojileri şirketidir. Kuruluşundan bugüne geliştirdiği eğitim çözümleri ile SEBİT, yalnız Türkiye içinde değil, yurtdışında da aktif olarak yer almaktadır. Eğitim teknolojilerinde dünyada lider şirketlerden biri olma yolunda, donanımlı insan kaynağımızla ilerleyen kuruluş, Ankara ODTÜ Teknokent'ten yürütülen çalışmalarını, 250 kişilik yetkin ve yaratıcı bir ekiple gerçekleştirmektedir.

En İyi İçerik Sağlayıcı kategorisinde dünyanın en iyi beş şirketi arasında

Eğitim teknolojileri alanında dünyadaki lider şirketlerden biri olarak tanımlanan SEBİT, kuruluşundan buyana aldığı çok sayıda ödülle önemli bir uluslararası bir otoritedir.

CODiE Ödülleri

Sebit, 2007 yılında, geliştirdiği Adaptive Curriculum ürünüyle ABD eğitim yazılımları endüstrisine girdi. O günden bugüne, Eğitim Yazılımları Endüstrisinin Oscar'ı olarak değerlendirilen CODiE ödülüyle beraber, çok sayıda ödül alan Adaptive Curriculum, ABD'de bu alanda yarattığı farklılığı da ispatlamış bulunuyor. Adaptive Curriculum, son olarak 2012 yılında, ABD'de 30 yılı aşkın zamandır K-12 kapsamındaki eğitim dünyasını yönlendiren Tech&Learning dergisi tarafından, 2012 Award of Excellence ödülünü aldı.

SEBİT, Vizyon Koleji’ne birçok alanda yönetim, planlama ve AR-GE desteği sağlamaktadır.

- Vizyon Kolejinin 21. Yüzyıl Okulu konsepti kapsamında teknolojik eğitim içeriklerinin oluşturulması, geliştirilmesi ve güncellenmesi.

- Öğretmenlere bu içerikler ile etkin öğretim yapmaları amacıyla okulda, ''Vizyoner Öğretmen Akademisi'' bünyesinde düzenli hizmet içi eğitimlerin verilmesi

- İleri ölçme ve değerlendirme teknik ve teknolojilerinin Vizyon Kolejine kazandırılması ve aktif olarak uygulanması

- VİTAMİN ders içeriklerinin ve eğitim modüllerinin Vizyon Koleji yıllık ders programı ve müfredatına tam entegrasyonu.

- Vizyon Koleji öğrencilerinin ve öğretmenlerinin VİTAMİN içeriklerinden hem okulda hem de evlerinde ekonomik ve verimli biçimde yararlanmalarının sağlanması.

-  Kampüs içinde düzenlenecek Microsoft & Sebit Teknoloji Günleri etkinliği ile öğrenci ve velilerimizin yeni teknolojilerle tanışmalarının sağlanması, teknoloji, kullanımı ve gelecek vizyonlarının geliştirilmesi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi