KPSS yerleştirme takviminde değişiklik

Devlet Personel Başkanlığı, üniversite son sınıf öğrencilerinin mağdur olmaması için 2015/1 KPSS yerleştirme takviminde değişiklik yaptı.

KPSS yerleştirme takviminde değişiklik
KPSS yerleştirme takviminde değişiklik
GİRİŞ 16.03.2015 17:40 GÜNCELLEME 16.03.2015 17:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kamu Denetçiliği Kurumundan yapılan açıklamada, üniversite son sınıf öğrencilerinin, yerleştirme tercihlerinin 16-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı mağdur olunacağı, bu nedenle tercih başvurularının daha sonraki bir tarihte yapılması talebi ile kuruma başvurduğu belirtildi.

Kurumun gereğinin yapılması için Devlet Personel Başkanlığı ile görüştüğü ifade edilen açıklamada, "Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından verilen gönderme kararı üzerine Devlet Personel Başkanlığı, 2015/1 KPSSyerleştirme takviminde değişiklik yaparak tercihlerin 22 Haziran-1Temmuz 2015 tarihleri arasına alınması yönünde karar aldı" bilgisi paylaşıldı.

YORUMLAR 9
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış bir karar. öncelik eski mezunların olması gerekiyordu...
    Cevapla
  • Çok kötü 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarihsel değişiklik çok kötü bir karar
    Cevapla
  • Muhalif 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah herkesin gönül zenginliğine göre nasip versin. Siz ve sizin gibiler aç kalır sanırım duam kabul olsa. Ben de memurum, memurluk için kpss kurslarında çırpınan onca insan var. Allah niyetinize göre nasip versin inş.
    Cevapla
  • seçmen 9 yıl önce Şikayet Et
    tarihlerin değiştirilmesinin seçimlerde etkili olacağı kanaatindeyim çünkü 3.5 milyon insan nisana göre hazırlık yaptı, yüksek puan alanlar işinden ayrıldı, 80-85 puanlılar seçim öncesi olduğu için umutlandı. şimdi dalga geçer gibi önce hazirandan nisana aldık şimdi tekrar nisandan hazirana aldırıyoruz, basit bir takvimi bile belirleyememek ve mağduriyet bunun karşılığı olacaktır elbette
    Cevapla
  • Ayntap 9 yıl önce Şikayet Et
    sen verme. herşeyi oya bağlıyorsunuz. kafana taş düşerse de hükümet asmıştır kesin gökyüzüne demi. sebep çok yani senin için. vermediğinde belli herşeyinden. gereğinde yok.
    Cevapla
  • İnsan evladı 9 yıl önce Şikayet Et
    birilerini memnun eden bu siyasi karar alkışlanabilir birilerince, lakin ötekileri o ellerle dörtyüzünüze öyle bir tokat atar ki anlarsınız ne olduğunu. mağdurun ahı indirir şahı.
    Cevapla
  • çok yerinde bir karar 9 yıl önce Şikayet Et
    Çoğu mezun kişilerin nisan ayında atama istemelerinin sebebi mezun olacaklar ile puan noktasında kapışamama korkusudur.. Madem mezunların puanı yüksek neden yıllardır atanamıyorlar. Diğer yandan madem mezunların puanı yüksek o halde haziranda kesin atanırlar.Çok yerinde ve doğru bir karar. Tebrik ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı