TEOG sınav sonucu son dakika açıklaması (MEB)

23 Kasım TEOG sınav sonucu açıklandı mı? Milyonlarca 8. sınıf öğrencisinin girdiği 2016 TEOG 1.dönem sınav sonucuyla ilgili tüm gelişmeler haberimizde

TEOG sınav sonucu son dakika açıklaması (MEB)
TEOG sınav sonucu son dakika açıklaması (MEB)
GİRİŞ 02.12.2016 09:11 GÜNCELLEME 02.12.2016 09:11

2016 TEOG sınav sonucu ne zaman açıklanacak? MEB tarafından düzenlenen ve milyonlarca öğrencinin girdiği 1.dönem TEOG sınav sonucu açıklandı mı? İşte KTemel öğretimden orta öğretime geçiş sınav (TEOG) sınav sonucu ile ilgili tüm merak edilenler ve TEOG sınav sonuç ekranı

2016 TEOG SINAV SONUCU AÇIKLANDI MI?

Lise eğitimine devam etmek isteyen öğrencilerin girdiği 23 Kasım TEOG sınav sonuç heyecanı başladı. Sabırsızlıkla beklenen TEOG sınav sonucuyla ilgili  MEB'den son dakika açıklaması geldi. Çeşitli haber sitelerinde çıkan TEOG sınav sonuçları bu hafta açıklanacak haberlerinin asılsız olduğu ifade edildi. TEOG sınav sonucu açıklanır açıklanmaz MEB'de kendi sitesinde yayınlanacak. TEOG sınavının ne zaman açıklanacağı ile ilgili ise hiç bir bilgi verilmedi

TEOG SINAV SONUCUNU NEREDEN ÖĞRENEBİLİRİM?

TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

teog-sınav-sonucu-65465

TEOG SINAVINDA KAÇ SORU SORULDU?

2016 TEOG Türkçe sınavında 20 soru soruldu ve sınav 09:00'da başlayıp 09:40'da sona erdi. TEOG matematik sınavında 20 soru soruldu ve sınav 10:10'da başlayıp 10:50'de sona erdi. TEOG ilk oturum son sınavı olan Din Kültürü Ahlak Bilgisi sınavında 20 soru soruldu ve ilk oturum sınavları son buldu.

TEOG MAZERET SINAVLARI NE ZAMAN?

TEOG sınavına giremeyen ve geçerli mazeretini belgelendirenler öğrenciler, 17-18 Aralık 2016 mazeret sınavlarına girebilecek.

TEOG 2'nci dönem sınavları ise 26-27 Nisan 2017 tarihlerinde yapılacak.

TEOG YANLIŞ SORULARI DOĞRU CEVAPLARI GÖTÜRECEK Mİ?

Daha önce yapılan liselere geçiş sınavları ya da üniversite sınavları başta olmak üzere 4 yanlış cevap 1 doğru soruyu götürürken bu uygulama TEOG sınavları için geçerli değil. Soruya yanlış cevap verseniz de doğru olan cevaplarınız bundan olumsuz etkilenmiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!