Konya'da okullar tatil mi? 10 Aralık Konya hava durumu

10 Aralık salı günü Konya'da okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenci ve veli kar tatili haberlerine kiliklendi. İşte Konya kar tatili ve valilik açıklamaları ile ilgili son dakika gelişmeler

Konya'da okullar tatil mi? 10 Aralık Konya hava durumu
Konya'da okullar tatil mi? 10 Aralık Konya hava durumu
GİRİŞ 09.01.2017 11:01 GÜNCELLEME 09.01.2017 11:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yurt genelinde yoğun kar yağışı olması sebebiyle okullara kar tatili haberleri gelmeye başladı. Bu sebepten dolayı Konya'da okullar tatil mi? sorusu sıkça sorulmaya başlandı. Peki konuyla ilgili valilikten açıklama geldi mi? Öğrenciler ve veliler KONYA hava durumu raporunu ve okul tatil haberlerini heyecanla bekliyor:

KONYA'DA YARIN (10 OCAK) OKULLAR TATİL OLACAK MI?

Konya'nın Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Karatay, Kulu, Meram, Sarayönü, Selçuklu, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük, Yunak ilçelerinde 10 Ocak salı günü Konya'da okulların kar tatili olması gündeme geldi. Fakat Valilik konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Açıklama gelir gelmez haberimizden öğrenebilirsiniz.

Konya'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Konya'da 10 Ocak salı günü kar yağışı bekleniyor. Sıcaklık en düşük -8 en yüksek ise -2 derece olacak. 

konya-10-ocak-hava-durumu.JPG

YURTTA GENELİNDE HAVA DURUMU
 
Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun batısı, Afyonkarahisar, Diyarbakır çevreleri ile Kütahya ve Denizli'nin doğu ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Akdeniz ve Doğu Karadeniz kıyıları, Gaziantep, Kilis ve Şanlıurfa çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Orta ve Doğu Akdeniz'in kıyı kesimleri, Gaziantep ve Kilis çevrelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, Antalya'nın doğusunun iç kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi ve kuzeydoğu kesimleri, Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun batısında yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor

YORUMLAR 11
  • hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    can. Polat. abi. okullar. bilirsin. tatil. olsun
    Cevapla
  • momot toncor 7 yıl önce Şikayet Et
    Konya heralde 1 ay geride kaldı
    Cevapla
  • burak 7 yıl önce Şikayet Et
    nolur vali amca
    Cevapla
  • burak 7 yıl önce Şikayet Et
    nolur tatil olsun
    Cevapla
  • Mert & Adem 7 yıl önce Şikayet Et
    vali amca lütfen tatil olsun inş bu mesajı görüyorsundur lütfen biz kardeşimle sabahları çok üşüyoruz lütfen !!!! = (
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...