Oğlu sınava geç kaldı, kapıları yumrukladı

Sivas’ta LYS'ye 1 dakika geç kaldığı için oğlu sınava alınmayan baba, kapıları yumrukladı

Oğlu sınava geç kaldı, kapıları yumrukladı
Oğlu sınava geç kaldı, kapıları yumrukladı
GİRİŞ 17.06.2017 12:32 GÜNCELLEME 17.06.2017 12:35
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Sivas’ta LYS'ye 1 dakika geç kaldığı için oğlu içeri alınmayan baba, kapıları yumrukladı.
  Sivas’ta Cumhuriyet Üniversitesinde düzenlenen LYS-2 Lisans Yerleştirme Sınavında 15 dakika kuralına takılan üniversite adayları sınava alınmadı. Sınava 1 dakika geç kaldığı için oğlu sınava alınmayan baba, salon görevlilerine yalvardı. Görevlilerle konuşan baba oğlu salona alınmayınca beddua ederek kapıyı yumrukladı. Sinir krizi geçirip gözyaşlarına boğulan babayı sınava giremeyen oğlu teselli ederek uzaklaştırdı.

ADRESİ BULAMADI, SINAVA GEÇ KALDI

Şişli’de bir lisede, Lisans Yerleştirme Sınavına geç kalan bir aday 09:45 kuralına takılarak sınava alınmadı. Öğrenci bu duruma tepki göstererek, “Buraya ters bir yerde oturuyorum, okulun adresini bulmakta zorlandık bu yüzden sınava yetişemedim” dedi.
Üniversite öğrencilerini yerleştirmek amacıyla düzenlenen sınavın ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) Tunay Kılıç isimli aday 09:45 kuralına takıldı. Tüm çabalarına rağmen okula alınmayan Kılıç, duruma tepki gösterdi.
Sınav binasına alınmayan Tunay Kılıç, okulun kapısından çıktıktan sonra çevredeki öğrenci yakınları tarafından teselli edildi. Üzgün olduğu gözlenen Kılıç, yürüyerek babasının yanına gidince babası da şoke oldu. Okula oğlunun alınmadığını öğrenen baba oğlunu bir süre teselli etti. Okulun yazılan adrese göre başka bir yerde olduğunu belirten veli, ‘Şişli yazıyor kağıtta burası Feriköy ne alakası var burasının Şişli’yle’ diyerek tepkisini koyarken, Tunay Kılıç ve velisi bir süre sonra okul çevresinden ayrıldı.

YORUMLAR 88
  • Kendim ettim... 6 yıl önce Şikayet Et
    Okul zamanında tören kıtası yapılıp bayılıncaya ya da soğuktan donuncaya kadar sabırla gelmelerini beklediğimiz büyük yöneticilerimizin bize bir dakikayı çok görmesine şaşırmadım. Kendim ettim kendim buldum!!!
    Cevapla
  • Fazla Kralcılar??? 6 yıl önce Şikayet Et
    Sınava 1.000.000 gencimiz girdi; sizce bu bir milyondan bir kişi bile haklı sebeplerle geç kalmış olamaz mı? Bu despotik yaklaşım meclis oturumlarının başlama saatlerinde de uygulanıyor mu acaba???
    Cevapla
  • hsnsyn70 6 yıl önce Şikayet Et
    Sende git önceden gör nerde sinva girceksen madem ki önemli bunu yapmaliydin ve 15 dakika önceden gelebilirdin. Simdi aglamanin zirlamanin anlami yok. Devlet dakik olmayi ögretecek Türk milletine :)
    Cevapla
  • Osman 6 yıl önce Şikayet Et
    Para dağıtılacak deseler 1 saat önceden gelirsiniz o adresi sevdiği kız verse 1 gün önceden oğlun yeri öğrenirdi ama.Mağdur edebiyatı yapacağınıza sınava önem vermesini bilin önce.
    Cevapla
  • gazanfer-muzaffer 6 yıl önce Şikayet Et
    binlerce insan yetişiyorsa senin oğlun da yetişmeyi öğrenecek terbiyesizlik etme amca,tamam mı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü