2018 MEB - İl içi atama sonuçları açıklanan tüm iller belli oldu...

MEB tarafından açıklanacak olan il içi atama sonuçları için öğretmenlerin bekleyişi sürüyor. İl içi atama sonuçlarını bekleyen MEB çalışanları sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla araştırırken 2018 il içi atama sonuçları İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin resmi internet siteleri üzerinden erişime açılacak.

2018 MEB - İl içi atama sonuçları açıklanan tüm iller belli oldu...
2018 MEB - İl içi atama sonuçları açıklanan tüm iller belli oldu...
GİRİŞ 01.06.2018 11:12 GÜNCELLEME 01.06.2018 11:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Öğretmen İl içi tayin atama sonuçları sorgulama! Öğretmen il içi tayinleri sonuçları 2018 ve Öğretmenlerin il içi tayin sonuçları gibi bütün aradığınız detaylara bu haberimiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz.  İl Milli Eğitim Müdürlükleri’nin siteleri üzerinden bugün il içi yer değiştirme (il içi atama) sonuçları açıklandı. Öğretmenlerin büyük bir heyecanla beklediği sonuçlar her İl için ayrı ayrı açıklandı. Atama isteyen bir çok öğretmen bulundukları ilin Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasından sonuçları öğrenebilecek. Haberimiz aracılığı ile İl Milli Eğitim Müdürlükleri sayfalarını bu haberimiz üzerinden sorgulayabilir ve 2018 Öğretmen atama sonuçlarını bu haberimiz aracılığı ile öğrenebilirsiniz... 

İL İÇİ ATAMA SONUÇLARI

 

 

İl içi yer değiştirme inha listeleri il milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanıyor. Sonuçlar, bazı il müdürlüklerinde eğitim-öğretim sınıfı dışındaki personeller için açıklanırken, bazı illerde ise öğretmen kadrosu dahilinde açıklandı. İşte, açıklanan o iller;

TAYİN SONUÇLARINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATAMA İPTALİ BAŞVURUSU NASIL OLACAK?

İl içi isteğe bağlı yer değiştirme sonucu ataması çıkan öğretmenler okulların kapanması ile birlikte 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren ilişik kesebilecek. İl içi atama sonucu kararnameler 8 Haziran Cuma günü il milli eğitim müdürlükleri tarafından okullara gönderilecek. İl içi ataması çıkan ancak atamasını iptal ettirmek isteyen öğretmenler ilişik kesmeden iptal gerekçelerini sunarak bulundukları kuruma başvuruda bulunsunlar ancak il içi isteğe bağlı atama iptali çok düşük bir ihtimaldir.

İL İÇİ ATAMAYA BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Zorunlu çalışma yükümlülüğü olmayan, zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayan, zorunlu çalışma yükümlüsü olanlar veya bu yükümlülükten muaf tutulan öğretmenler ile sağlık ve eş durumu mazereti sebebiyle zorunlu çalışma yükümlülüğü ertelenecek öğretmenlerden 30 Eylül 2018 tarihi itibarıyla bulundukları eğitim kurumunda en az 3 yıllık çalışma süresini tamamlayanlar, il içinde yer değiştirme isteğinde bulunabilecektir.

YORUMLAR 1
  • saygılar 5 yıl önce Şikayet Et
    hizmetli ve memur uvey evlatmı 3600 ekgösterge neden veril mesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar