Yedi Güzel Adam yeni sezon bölümü 9.bölüm / izle

Yedi Güzel Adam 9.bölümü ile TRT'de yayınlandı .Yedi Güzel Adam yeni sezon ilk bölümünü ve bütün bölümlerini internetten izleyebilirsiniz.

Yedi Güzel Adam yeni sezon bölümü 9.bölüm / izle
Yedi Güzel Adam yeni sezon bölümü 9.bölüm / izle
GİRİŞ 06.09.2014 20:42 GÜNCELLEME 06.09.2014 21:23

Yedi Güzel Adam dizisi yeni sezonunun ilk bölümüyle TRT ekranlarında yayınlanmaya başladı. İlk sezonu ile beraber oldukça beğenilen Yedi Güzel Adam, bütün çevrelerden olumlu tepkiler almaya devam ediyor. Yedi Güzel Adam dizisini bütün bölümleriyle internetten izleyebilirsiniz.

Yedi Güzel Adam dizisi işlediği konu ve başarılı oyunculuk performanslarıyla beraber Türkiye'nin bir dönemine de tarihsel olarak ışık tutuyor. Tarihi gerçeklere bağlı kalarak anlatılan hikaye; dönemin önemli şairleri arasında yer alan Erdem Bayazıt’ın, Kara Lise’de öğrenciyken başlayan edebi yolculuğundan, öğretmen olarak Kara Lise’ye döndüğü zaman dilimine uzanan dönemi kapsar.

Türk Edebiyatı’nda çok önemli bir yere sahip olan ve yakın tarihte edebiyatımızda iz bırakan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay“Yedi Güzel Adam-Kara Lise” hikâyesinde yer alan isimlerdir.

Gençlerin hayalleri, inançları, etkileşimleri ve özel duygularının edebiyat aracılığıyla paylaşıldığı Kara Lise sıralarından, hayatın içine uzanan hikâye; Erdem Bayazıt’ın gözünden aktarılır.

Yedi Güzel Adam bütün bölümleri izlemek için tıklayınız.

Yedi Güzel Adam 9.bölüm özeti

Yedi Güzel Adam’da heyecan, gerilim ve aşk yükselişe geçiyor. TRT’nin özellikle sosyal medyada Dünya listelerine giren dizisi yeni sezonda 9. bölümüyle 5 Eylül Cuma 19:55’de yeniden ekran başı yapıyor. Yedi Güzel Adam’ın yeni bölümünde Erdem Bayazıt ve Cahit Zarifoğlu’un öğretmenlik yaptıkları Kara Lise’ye yeni müdür ile bir yeni öğretmen atanıyor. Katı disiplin yanlısı müdür Fuat Hoca öğretmenler ve öğrenciler ile çatışmaya girerken, yeni öğretmen Süleyman Hoca hem şairlerimiz hem de Zehra için hoş bir sürpriz oluyor. Yedi Güzel Adam’ın 9. Bölümünde Türkiye’deki ezberleri bozacak ve ideolojik kalıpları kıracak peşpeşe sürprizler yer alıyor. Kapıları işaretlenen Alevi öğrenci Hakkı, Yemenici ile dost bir tanıdık sima ile karşılaşıyor; Mahzun Dede. Öte yandan ülkücülerin reisi Çalık ile Cevat ve Merve arasındaki sürpriz ilişki de seyircileri yine şaşırtacak. Yedi Güzel Adam’dan Nuri Pakdil, Yaser Arafat’ın ilk BM konuşmasından hareketle şair grubunu harekete geçirerek Edebiyat Dergisi’nin yeniden yayınlamak için kolları sıvıyor ama o da inanılmaz sürprizlerle karşılaşıyor. Yeni sezonda 1950’li yılları bırakarak sadece 70’li yıllara odaklanan Yedi Güzel Adam’ın yeni bölümünde yeni karakterler ve elbette yeni oyuncular ekrana geliyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması