O Hayat Benim 19.Bölüm yayınlandı / izle

FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 7 Eylül Pazar yeni sezonuyla ve bölümüyle ekrana geldi. O Hayat Benim 19.bölümü izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim 19.Bölüm yayınlandı / izle
O Hayat Benim 19.Bölüm yayınlandı / izle
GİRİŞ 08.09.2014 12:31 GÜNCELLEME 08.09.2014 13:38

O Hayat Benim dizisi yeni sezonuyla da FOX TV ekranlarında yayınlanmaya başladı. Pazar akşamı yeni sezonun ilk bölümü ekrana gelen O Hayat Benim, yeni sezona da iddialı başlamış oldu. O Hayat Benim 19. bölümü internetten izleyebilirsiniz.

O Hayat Benim dizisi 7 Eylül Pazar akşamı yayınlanan yeni bölümü ile sezona merhaba demiş oldu. Bu sezon kardeşinin ihanetiyle sarsılan Bahar'ı, annesinin dönüşü ile beraber yeni bir dönem bekliyor.

O Hayat Benim 19.bölümü izlemek için tıklayın.

O Hayat Benim 19. bölüm özeti

Bahar nikah masasında Ateş’in kendisini hem de kardeşiyle aldattığını öğrenerek yıkılır. Aynı anda hem aşık olduğu erkeği hem de kardeşini sonsuza dek silip atar. Nuran ve İlyas kızlarını alıp müştemilata dönerler. Orada onları ikinci bir şok bekler. Bahar’ın öldü sanılan annesi çıkagelmiştir. Mehmet Emir sevinç içindeyken Fulya gergindir. Hasret kızı zannederek Efsun’a sarılır. Nuran büyük bir kıskançlığa kapılır annelik savaşında. Bu onu büyük bir itirafa kadar sürükler. Ateş, Bahar’a kendini affettirebilmek için her yolu dener ama Bahar onun yüzünü bile görmek istememektedir. Yeni bir hayat kurmak için okula döner. Onu orada eski bir dost karşılayacaktır... Bu kişi Bahar’ın yaşama sevincini geri çevirebilecek midir?

O Hayat Benim yeni sezon özeti

Konu hayatın ve aşkınsa, kadere asla teslim olma...

O Hayat Benim'in yeni sezonunda, küllerinden doğan aşklara ve Bahar'ın hayata yeniden tutunma mücadelesine hep birlikte tanık olacağız. Kardeşi ve aşkının ihanetiyle sarsılan Bahar'ı şimdi bambaşka bir yaşam bekliyor. Bahar kabuğa çekilmiş, kıt kanaat, zorlu bir yaşamı sürdürmeye çalışırken kardeşi Efsun, Ateş'le birlikte yaşamanın ve elde ettiği paranın keyfini çıkartıyor. Fakat işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek; kızların anneleri Hasret'in geri dönüşüyle gerek Hasret'i unutamamış Mehmet Emin, gerekse tüm aile için yepyeni bir dönem başlayacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek